Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fatboy Slim slavi 20. obljetnicu svog Big Beach Boutique partyja s posebnim box setom

'Right Here, Right Then' uključuje originalne snimke, audio zapise, novi DJ mix i knjigu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 July 2022
Fatboy Slim slavi 20. obljetnicu svog Big Beach Boutique partyja s posebnim box setom

Fatboy Slim predstavio je novi box set objavljen povodom proslave 20. godišnjice nezaboravnog Big Beach Boutique partyja u Brightonu. Naime, 13. srpnja 2002., Fatboy Slim, odnosno Norman Cook, organizirao je besplatni party na plaži Brighton na kojem se okupilo preko 250.000 ljudi.

Sada, 20 godina nakon onoga što je poznato kao “najveći događaj koji je Velika Britanija ikada vidjela”, Fatboy Slim je najavio slavljenički box set pod nazivom 'Right Here, Right Then'. Box set uključuje više snimaka iz originalnog seta, potpuno novi DJ miks, DVD s originalnim koncertom, knjigu od 48 stranica s ekskluzivnim fotografijama i predgovorom koji je napisao Cook, te još mnogo toga.

Osvrćući se na kultni događaj, Cook je rekao: “Mislim da sam tog dana bio previše pod stresom oko sigurnosti i gužve da sam u potpunosti mogao uživati u iskustvu. Sada osjećam da se mogu osvrnuti na snimke, sjetiti se melodija, tog zalaska sunca, moje obale koja izgleda kao karneval u Brazilu, toliko lijepih ljudi koji imaju provod života... nikad nisam vidio tako veselo ludilo, tako dobru prirodnu opuštenost.... Jedan me mudar čovjek jednom opisao kao 'pastira trenutaka'.”

Fatboy Slim je također najavio novi festivalski vikend, 'All Back To Minehead', od 18. do 21. studenog. Održava se u Somersetu, a uključuje mnoštvo trenutno najvećih imena, kao što su Groove Armada (DJ Set), Eats Everything, Idris Elba, Jodie Harsh te, naravno, Fatboy Slim.

Više informacija i karte potražite OVDJE a ako želite kupiti box set 'Right Here, Right Then' kliknite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...