Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Glasajte za Rock&Off izvođača i Elector DJ-a godine

Svoje glasove možete dati do 31.1.2022. i pritom osvojiti atraktivne nagrade

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 25 January 2022
Glasajte za Rock&Off izvođača i Elector DJ-a godine

Na domaćoj rock sceni posljednjih se tjedana sve vrti oko pripreme velikog finala Rock&Off-a, dodjele nezavisnih novinarskih nagrada najboljim izvođačima i glazbenim ostvarenjima u minuloj godini. Dok žiri sastavljen od medijskih djelatnika mora odabrati pobjednike među finalistima u ukupno 9 kategorija, glasanje je otvoreno za jedinu kategoriju u kojoj pobjednika biraju glazbeni fanovi! Riječ je o Rock&Off nagradi publike, za koju je nominirano čak 16 izvođača. Glasati na stranicama sponzora Iskona možete do 31.1.2022. godine, a pobjednika ćemo saznati na dodjeli nagrade u zagrebačkoj Tvornici kulture, 5.2.2022.

Istovremeno se zahuktava i prva dodjela Electora, nezavisne novinarske nagrade posvećene domaćoj elektroničkoj glazbi. I u slučaju Electora, žiri sastavljen od glazbenih novinara glasa u 7 kategorija, dok publika bira DJ-a godine, između 9 nominiranih i to na stranicama Iskona, do 31.1.2022. Prva dodjela Electora održat će se u Tvornici kulture, dva dana prije Rock&Off-a, 3.2.2022. Nagradu Elector pokrenuli su HGU, HDS, UNISON i Tvornica kulture.

Nagrada publike za najboljeg Rock&Off izvođača godine mogla bi doći u ruke sljedećih izvođača: Bad Daughter, Eric, Fran Vasilić, Jonathan, Kensington Lima, Mark Mrakovčić, Matej Milošev, Mayales, Miriiam, Pips, Chips & Videoclips, pocket palma, Porto Morto, Šiza, The Gentleman, Urban &4 ili z++. Zaljubljenici u dobru glazbu, koncertni posjetitelji i svi rock fanovi svoj glas mogu ostaviti maksimalno jednom dnevno, a ujedno i sudjelovati u nagradnoj igri koja će najsretnijim glasačima donijeti atraktivne nagrade: Bowers & Wilkins zvučnike ili pak Denon gramofon, kao i utješne Iskon pakete. Na prvom Electoru, za nagradu DJ-a godine u konkurenciju su ušli: Borut Cvajner, DJ Ogi, Ilija Rudman, Insolate, Jan Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov i Tom Bug.

''Svoje glasove, u kategoriji nagrade publike Rock&Off-a, svake godine daje između 15.000 i 18.000 glazbenih zaljubljenika, što nas redovito podsjeti na snagu i važnost rock scene u Hrvatskoj. Po prvi put, u 2022. godini, publika će moći odabrati i DJ-a godine u sklopu nagrade Elector, također na našim web stranicama, uz atraktivne nagrade za najsretnije glasače'', izjavio je, ususret početku glasanja, Iskonov generalni direktor Krešimir Madunović.

Load the next article
Loading...
Loading...