Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Posjetite Art Park Zagreb i pomozite teško udomljivim psima

Ove nedjelje se na zagrebačkom Ribnjaku održava Good Cause, dobrotvorni ljetni event, koji spaja dobru glazbu s dobrim djelom

  • Mixmag Adria I Foto: Doris Fatur
  • 7 July 2020
Posjetite Art Park Zagreb i pomozite teško udomljivim psima

Ako ste vlasnik ili ljubitelj pasa, ove nedjelje morate posjetiti Art Park Zagreb. 
Naime, na zagrebačkom Ribnjaku održat će se Good Cause, dobrotvorni ljetni event koji će po treći put spojiti dobru glazbu s dobrim djelom, a sve s ciljem da se pomogne bolesnim i teško udomljivim senior psima iz Udruge Rina.

Udruga Rina svakodnevno mazi i pazi 28 pasa starije životne dobi ili s fizičkim hendikepom, a kako takvi psi zahtijevaju posebnu medicinsku hranu, česte veterinarske preglede i operacije, Good Cause inicijativa je objeručke prihvaćena od strane volontera. Novac koji se skupi za vrijeme eventa, u cijelosti odlazi na račun udruge.
Stoga podržite ovu priču, dođite 12.7. na Ribnjak i ubacite koju kunu u donacijske kutije kod DJ pulta ili na šanku. Osim što će glazbu birati poznata domaća imena kao što su Koolade, VRH, Tone Tuoro, mapalma i SZCH, organizatori pripremaju besplatne uzorke hrane za sve njuške. Zahvaljujući ovogodišnjim partnerima, psi će uz pratnju vlasnika moći uživati u nekoliko vrsta poslastica, suhe hrane, teniskim lopticama i ručno rađenim psećim krevetićima.

No Balance, kolektiv koji organizira Good Cause, ovim putem se zahvaljuje izvođačima, dizajnerima i fotografima na podršci te partnerima na donacijama: Bijeli Čarobnjak, Capa Pet Bistro, Fish4Dogs Hrvatska, MaRec by Marina, Pet centar, Platinum Hrvatska i Vau torte. Detalje o naj dog friendly događaju ove godine pogledajte ovdje!

Load the next article
Loading...
Loading...