Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Hideout festival najavio prve izvođače za svoje izdanje 2023.

Na Zrće dolaze Honey Dijon, Eliza Rose, Sonny Fodera, Chase & Status, Loco Dice i mnogi drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 November 2022
Hideout festival najavio prve izvođače za svoje izdanje 2023.

Hideout Festival ostvario je rekordan postpandemijski povratak 2022., a već sada najavljuju izdanje za 2023. Kako poručuju iz organizacije, Hideout 2023. bit će veći i bolji nego ikad, s line-upom koji uključuje najveća imena cijelog spektra elektronske glazbe među kojima su Crucast, Gorgon City, Interplanetary Criminal, Jayda G, Patrick Topping, Solardo, Wilkinson.

Hideout Festival se vraća na plažu Zrće na otoku Pagu od 25. do 29. lipnja i to na pet pozornica. Ulaznice s popustom kreću u prodaju 3. studenog za sve koji su registrirani za pretprodaju, a ono što preostane bit će dostupno od 4. studenog, a moći će se osigurati pologom u iznosu od 50 funti. Hideout je svake godine rasprodan pa organizatori poručuju da se svakako prijavite prije srijede u ponoć! Također se može rezervirati smještaj i paket leta izravno putem festivala uz polog od 99 odnosno 199 funti. Paketi nude ogromne popuste, plaćanje u rate i druge pogodnosti kao što je rani pristup ulaznicama za boat partyje.

Prvi val imena koji će nastupati na Hideoutu 2023. uključuje legendarnu bas ekipu Crucast, međunarodni house talent Gorgon City, garage inovatora i prvog na britanskoj ljestvici Interplanetary Criminal, selektoricu Jaydu G, plus šefa Trik labela i titana tech housea Patricka Toppinga kao i manchesterski tech house par Solardo i d&b stručnjaka Wilkinsona.

U proteklih 12 godina održano je 10 nezaboravnih izdanja Hideout Festivala a nastupali su razni izvođači među kojima su Honey Dijon, Sonny Fodera, Chase & Status, Loco Dice, Patrick Topping, Gorgon City & Jayda G. Bio je to jedan od prvih događaja koji je aktivirao hrvatsku clubbing revoluciju. To je festival koji je započeo kao mali, ali je od tada prerastao u event svjetske klase poznat po svojoj posvećenosti detaljima i vrhunskoj produkciji. Gostoljubiva publika poznata je po svojim energičnim zabavama i živoj, razigranoj, mladenačkoj atmosferi diljem cijele plaže Zrće.

Hideout se odvija na zadivljujućem mjestu na jadranskoj obali sa boat partyjima, dnevnim zabavama i ekskluzivnim glavnim nastupima na pet zadivljujućih otvorenih pozornica. Svjetski su to poznate pozornice u klubovima Papaya, Aquarius, Noa, Kalypso i intimna Euphoria, a nalazimo i osunčane drvene terase, obilje tematske produkcije, hipnotična svjetla, razglas svjetske klase i neprekinuti pogledom na blistavi Jadran.

Plaža Zrće je, kažu organizatori, vaše vlastito igralište tijekom Hideouta. Uz glazbu postoji mnogo toga za istraživanje za ovisnike o adrenalinu kao što su vodeni sportovi, banana čamci, vodeni skuteri, pedaline i poznati bungee jump, ali za one koji vole opuštati tu su masaže na plaži i mnoštvo mogućnosti najma uključujući quadove, čamce i pedaline u Novalji. Sam otok ima bogatu lepezu lokalne kulture i prirodnih ljepota koje umiruju dušu.

Službeno odbrojavanje do Hideouta 2023. je počelo. Budite sigurni da ste na jednom od najtraženijih europskih festivala tako što ćete se odmah prijaviti za predregistraciju OVDJE!

LINEUP:

Andy C
Anish Kumar
Barry Can’t Swim
Ben Hemsley
Bou
Bru-C
Chase & Status (DJ)
Chloé Robinson
Crucast (Darkzy, Kanine, Lazcru, MC AD, Skepsis, Window Kid, Zero)
Dan Shake
Danny Howard
Eliza Rose
Elkka (DJ)
Gorgon City
Honey Dijon
Hybrid Minds
Interplanetary Criminal
Jaguar
Jayda G
Joy Orbison
Loco Dice
Mall Grab
Mella Dee
Overmono
Patrick Topping
Raw Silk
Sam Divine
Sarah Story
Schak
SHERELLE
Skream
Solardo
Sonny Fodera
Wilkinson
Yung Singh

Load the next article
Loading...
Loading...