Menu
Home Novosti Menu
Moda

High end street style

Talijanski luksuzni brend Fendi izbacio je novu sportsku kolekciju

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 18 March 2021
High end street style

Silvia Venturini Fendi za proljetno-ljetnu kolekciju inspiraciju je pronašla u košarci, a jedan od setova koji se ističe je prozračna bijela hudica i donji dio s crnim detaljima. Osim mrežastih “ploča” koje razdvajaju kontrastne boje, cijeli set se može razdvojiti te postati ljetni komplet.

Drugi komplet koji nam je odvratio pažnju je definitivno šuškavi gornji i donji dio koji je obilježio razdoblje 80-ih i 90-ih. Iako je dizajn minimalistički, gumene trake podarile su mu poseban “touch” i time zapečatile old school look. Oni koji traže nešto s čime bi osvježili svoj street style outfit, tu su i baseball jakne u narančastoj i zlatnoj boji s rubovima upotpunjenim crno-bijelim linijama.

S obzirom na to da se cijela estetika temelji na sportu, kolekcija nije prošla ni bez sportskih tenisica u sivoj boji s žutim detaljem te prepoznatljivim logom Fendija. Ako ste jedan od onih koji su se odlučili baciti u vode skateboardinga, Fendi je kao šlag na tortu dizajnirao i šljokičasti longboard s kojim ćete zablistati u svakome kvartu.

Load the next article
Loading...
Loading...