Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Hot Chip najavili svoj jedini nastup ove godine

Publika će morati paziti na socijalnu distancu a koncert će imati i jednokratni live stream

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 17 August 2020
Hot Chip najavili svoj jedini nastup ove godine

Hot Chip su najavili da će u Dreamlandu u Margateu, u subotu 5. rujna, održati nastup koji će biti live streaman širom svijeta. Na koncertu će biti i publika ali uz poštivanje socijalne distance.
Koncert će se prenositi uživo putem tri broadcasta koja će se odvijati u različito vrijeme za različite vremenske zone: 20:30 BST/21:30 CEST za Veliku Britaniju i Europu; 19:00 PDT/ 22:00EDT za Sjevernu i Južnu Ameriku a stream za Australiju i Aziju odvijat će se u 20 sati (AEST) u nedjelju, 6. rujna. Streamovi nisu ograničeni na ta područja, već su zamišljeni kao vodič koji će pomoći gledateljima da odaberu vrijeme koje najbolje odgovara njihovoj lokaciji.

Stream neće biti dostupan za ponovno gledanje; zamišljen je kao jednokratni stream koji gledatelji neće moći pauzirati, premotavati naprijed ili natrag. Moći će ga se pratiti putem aplikacije Dice ili na nekom drugom uređaju pomoću ekskluzivnog koda koji će se izdaje malo prije pokretanja streama. Koncert, nazvan “Streamland”, obećava visoku produkcijsku vrijednost eventa, kao da je riječ o redovnom festivalskom setu.

Iz Hot Chipa poručuju: “Svim dobrim ljudima iz Margatea kao i onima širom svijeta - znamo da je bila teška godina i da žudite za slatkim vibracijama live koncerata. Nakon brojnih otkazivanja nastupa, postalo nam je stvarno važno da sviramo uživo i izravno svojim fanovima. Udružili smo se sa Streamlandom kako bismo svirali naš jedini ovogodišnji show - uživo uz svu pravu, maksimalnu produkciju kao da je riječ o klasičnom festivalskom setu. Jako smo uzbuđeni i ne možemo dočekati da nam se pridružite.”

Ulaznice možete nabaviti putem Dicea, za više informacija kliknite - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...