Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Andrew Meller

Koju je stvar premijerno pustio na partiju sa Hot Since 82 i što ga podsjeti na tinejdžerske dane otkrio je za novo izdanje naše rubrike

  • Roberta Novosel I Foto: Andrew Meller press
  • 15 August 2020
My Top 3 Essentials: Andrew Meller

Andrew Meller u svijet elektroničke glazbe uplovio je 2009. godine sa projektima ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Nekoliko godina kasnije počinje djelovati pod sadašnjim imenom koje ga je vinulo na ljestvice Beatporta nakon što je izdao stvar “Insomnia”. Pravi pomak desio se kada se njegova stvar “Born Slippy (Reincarnation Mix)” zadržala na prvome mjestu Beatporta čak 50 dana, a odvrtila se i u setovima vodećih imena kao što su Paco Osuna i Carl Cox. Koliko mu produciranje leži, potvrđuje i njegova stvar “SWAG” koja je objavljena na kompilaciji Saved Recordsa, ali i to da se upravo njegov EP “Miss You” izdao za svjetski poznati label Sola. Također, na našoj aktualnoj listi najboljih regionalnih house produkcija za srpanj, njegovo izdanje Watching Her Sleep EP našlo se na prvom mjestu. Nemojte ni pomisliti da je ovo sav uspjeh, jer je ovo samo mali sneak peek u njegovu karijeru koja je definitivno obećavajuća. Koju je stvar premijerno pustio na partiju sa Hot Since 82 i što ga podsjeti na tinejdžerske dane, saznaj u nastavku.

1. Chus & Ceballos, Supernova - The Prophet (Andrew Meller Remix) - klikni OVDJE

2. Einmusik & Dirty Doering - Concept 5

3. Angel Alanis - Do You Like The Way You Feel When You Shake

m: Zašto baš te stvari?

AM: Remix je neizostavan deo mog seta, a premijera je bila na Central Dance Event žurci sa Hot Since 82 u Beogradu. “Concept 5” je jednostavna pesma sa zaraznom temom. Obožavam takve aranžmane koji se razvijaju kako vreme odmiče, kao kada odmotavate klupko. Za treću stvar biram jednu koju sam skoro ponovo zavrteo i koja me uvek vrati nazad jedno 17, 18 godina kada sam bio mladi rejver.

m: Kako si otkrio te stvari?

AM: Einmusik & Dirty Doering “Concept 5”, izašla je polovinom maja na Watergate Recordsu. Remix je nastao još prošle godine kada su me Chus & Ceballos pitali da li bih želeo da ih remixujem za njihovih 20 godina postojanja.

m: Kako publika reagira na njih?

AM: “The Prophet” uvek garantuje dozu pozitivne energije na flooru i vajb je takav da te vozi, a na samom brejku drop puca kao iz topa. “Concept 5” sam prvi put pustio na otvaranju Barutane oko pola 6 ujutro i to je bilo to.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...