Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Imogen Label Night i Fred Everything u Petom Kupeu

Poznati deep house producent i DJ iz San Francisca, ove subote u Zagrebu

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 7 July 2022
Imogen Label Night i Fred Everything u Petom Kupeu

Jedan od najznačajnijih deep housea producenata, čije ploče su često u torbama najvećih DJ-a, Fred Everything, ove subote, 9.srpnja stiže u Peti Kupe. Ovaj francuski Kanađanin iz Quebeca, s dugogodišnjim prebivalištem u San Franciscu je, kroz 20-godišnju karijeru objavio preko 200 izdanja na najprestižnijim etiketama poput 20:20 Visiona, Shabooma, Freerangea, Lazy Daysa, Defecteda, Composta i dr. Nadimak Everything prati ga od početaka karijere, jer je već tad bio sposoban umiksati sve od disca do techna, pa čak i drum'n'bass. Danas je ipak najviše posvećen deep houseu, a njegovi nastupi su precizni i puni energije uz stanovitu dozu iznenađenja.

Popularnost su mu donijeli i brojni remiksevi za poznata imena, kao što su Derick Carter, Roy Davis Jr, Brand New Heavies ili Atjazz. Fred se pozabavio i balearičnim utjecajem na glazbu, a na to su ga ponukali, kako kaže, česti nastupi na hrvatskoj obali i na Mallorci. Još pamtimo i njegov posljednji nastup u Zagrebu, kad je održao lekciju propisnog puštanja housea...

U Petom Kupeu, Fred će imati stručnu podršku Imogenovih momaka - Ilije Rudmana i Antonija Zuze. Ulaznice po cijeni od 60kn su u prodaji u sustavu Entrio.

Load the next article
Loading...
Loading...