Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kina, Berghain, Tomorrowland, Sjeverna Amerika... tako izgleda ljeto hrvatske DJice Insolate

Donosimo pregled ljetnih nastupa naše najpoznatije techno DJ-ice

  • Mixmag Adria | Fotografije: Insolate promo
  • 1 July 2019
Kina, Berghain, Tomorrowland, Sjeverna Amerika... tako izgleda ljeto hrvatske DJice Insolate

Nakon prošlogodišnjih turneja po Sjevernoj i Južnoj Americi, osječkoj DJ-ici Insolate i ovo će ljeto biti iznimno radno, ispunjeno svirkama na kultnim lokacijama, klubovima i festivalima.

Početak srpnja obilježit će kratka turneja po Kini, gdje će svirati u Pekingu, u klubu Lantern, a samo dan poslije, svoj će DJ set predstaviti publici u gradu Guangzhou. Odmah po povratku iz Kine, ide na belgijsku obalu gdje će na Ostend Beachu nastupati sa techno legendama Luke Slaterom i Ellen Alien.

Naravno, i ovo ljeto je rezervirano za svirku u Berghainu, kojem se 21.7. vraća po treći put. Ovaj put pult će dijeliti s najpoznatijim techno DJ-evima među kojima su i Ben Klock, Etapp Kyle i Len Faki. Vraća se i Tomorrowlandu - za Coincidence records će svirati na Rave Caveu, tako da svi koji se nađu na ovom prestižnom festivalu, znaju gdje je treba potražiti.

Početkom kolovoza putuje za Barcelonu gdje će svirati na najpoznatijem španjolskom dnevnom partyu pod imenom Brunch in the park, a potom slijedi svirka na Bastion open airu u Novom Sadu. Kraj kolovoza rezerviran je za njezinu drugu po redu turneju po Sjevernoj Americi. Nakon prošlogodišnjih svirki u Phoenixu, Los Angelesu, Miamiu, New Yorku i Bostonu, gdje je oduševila svojim svježim zvukom, Insolate i ove godine odlazi 'preko bare' gdje će publici u Los Angelesu i San Franciscu (od za sada potvrđenih gradova) pokazati što je pravi europski techno.

Insolate radi neumorno i u studiju te je upravo izdala remiks za Denise Rabe, njezine trake uskoro će se naći i na kompilaciji Garyja Becka, a nakon ljeta najavljuje izdavanje svog prvog albuma na kojem će se, između ostalog, naći i dvije, vrlo zanimljive, apstraktne pjesme, nastale u suradnji sa Sarom Renar, o čemu smo pisali i ranije.

Load the next article
Loading...
Loading...