Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Insolate obećava party za pamćenje

Techno zvijezda Truncate dolazi u Osijek

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 11 May 2022
Insolate obećava party za pamćenje

Nakon izvrsne prve klupske večeri pod imenom Hush!, na kojoj je oduševila grčka DJica Anne, osječka Insolate dovodi klupsko ime koje je već 30 godina sinonim za besprijekoran techno, američku legendu techno glazbe - DJ Truncate.
Karijeru započinje krajem 90ih u Los Angelesu, radeći kao DJ u raznim klubovima duž kalifornijske obale ali ubrzo počinje producirati pod imenom AUDIO INJECTION. Trake je objavljivao na labelima Monoid, Droid Rec, 4 track, Stimulus.

Truncate je rezident DJ na Droid Showcase nastupima koji se odvijaju već 15 godina na svim kontinentima. Prije desetak godina započeo je projekt TRUNCATE, kao i istoimeni label, u okviru kojeg istražuje siroviju techno produkciju, uglavnom tendencije suvremenog američkog, ali i europskog underground techna. Većinu izdanja objavljuje na svom labelu Truncate, zatim na, sada već bivšem, 50 Weapons, ali i Blueprint, Modularz, Gynoid, Enemy Rec, Droid, Ultramajic.

Insolate ne treba posebno predstavljati, boginja techna koja već sada ima popunjene datume do kraja ljeta,a svirala je u najboljim svjetskim klubovima i festivalima, od Berghaina, Rexa i Tresora pa sve do Exita i Tomorrowlanda, a ove godine po prvi puta odlazi i u Detroit na officijalni after party mega popularnog Movement Festivala.
“Iznimna mi je čast što ću ugostiti mog kolegu i dragog prijatelja Truncatea. Njegov rad pratim jako dugo, i glazbeno si jako odgovaramo. Na posljednjoj kolumbijskoj turneji smo I zasvirali skupa b2b, a nešto slično planiramo i za Hush! Za sve koji me poznaju, znaju koliko se ja dajem u svaki party, i koliko želim da glazbom i produkcijom svaki put nadmašim prethodni. Ovaj party sam sama sebi poklonila za rođendan, i garantiram svima da će to biti noć za pamćenje”, rekla je Insolate.

Pridružite se svi velikom rođendanskom slavlju 14.05.2022 uz Truncatea, Insolate i Phrasala na drugom Hush! eventu u clubu Epic u Osijeku!

Load the next article
Loading...
Loading...