Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

John Digweed hospitaliziran, otkazani svi nastupi

Iz njegovog menadžmenta poručuju da je John “vrlo bolestan” i da ostaje u bolnici

  • Mixmag
  • 30 September 2024
John Digweed hospitaliziran, otkazani svi nastupi

John Digweed otkazao je sve svoje predstojeće nastupe zbog bolesti, potvrdili su iz njegovog menadžmenta. Britanski DJ i producent nalazi se u bolnici u Los Angelesu od ponedjeljka, 23. rujna, kako stoji u izjavi Guadalajara Venue Bar Americas, gdje je trebao nastupiti prošlog tjedna.

U izjavi objavljenoj na Instagramu, iz Digweedovog menadžmenta objašnjavaju:John je vrlo bolestan i u bolnici. Zbog svog sadašnjeg stanja, nažalost neće moći prisustvovati nijednom od svojih nastupa ovog vikenda, uključujući Guadalajaru, kao i onom sa Sashom u Mexico Cityju i Dallasu.”

Iako uzrok njegove hospitalizacije nije potvrđen, njegov menadžment zamolio je fanove da se “pridruže u poželjenju brzog oporavka”. Dodali su: "Ispričavamo se zbog neugodnosti koje smo uzrokovali fanovima. ”Bar Americas u izjavi kažu: “Čekali smo da John prvi objavi na društvenim medijima, ali odlučili smo više ne čekati i biti iskreni. Nadajmo se da će se brzo oporaviti. U sljedećih nekoliko dana obavijestit ćemo vas o novom datumu ili možete zatražiti povrat novca, jako nam je žao.”

Osim tog nastupa, otkazani su i Digweedovi predstojeći nastupi u Dallasu i Mexico Cityju zajedno sa Sashom. Promotor Cookie Presue, poručuje fanovima da će taj događaj nastaviti i da će Sasha nastupati solo. ”Digweedovo zdravlje je trenutno vrlo osjetljivo i stanje je neizvjesno”, kaže Cookie Presue (putem EDM Tunesa). John je postupno bio sve bolesniji, a mislio je da je riječ o nečem prolaznom. Čekali smo da John sam da izjavu o svom zdravlju, ali činjenica da on nije u stanju ništa osobno objaviti je nešto što nas brine.”

Pročitajte izjave u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...