Menu
Home Novosti Menu
Novosti

John Digweed objavio kompilaciju 'Quattro III'

Album je dio Quattro miks serije Bedrock Recordsa, a sadrži četiri miks kompilacije s preko 50 ekskluzivnih, prethodno neobjavljenih pjesama, kao i umjetnički album DJ-a Milesa Atmospherica

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 December 2022
John Digweed objavio kompilaciju 'Quattro III'

John Digweed objavio je 'Quattro III', petodijelnu kompilaciju koja sadrži četiri miksa i ekskluzivni album DJ-a Milesa Atmospherica, preko Bedrock Recordsa. To je treći dio serije 'Quattro' legendarnog DJ-a, s više od 50 ekskluzivnih novih pjesama producenata među kojima su David Morales, Pig&Dan, Frankey & Sandrino, Dino Kenny, Robert Babicz, SOEL i drugi. Pjesme je miksao i kompilirao sam Digweed, a ploča je dostupna u cijelosti putem CD-a ili digitalno online, a bit će dostupan i zasebni petodijelni 12” vinilni set koji će sadržavati 20 pjesama s izdanja.

Četiri miksa podijeljena su u različite, otprilike sat vremena duge dijelove: 'Soundscape', 'Tempo', 'Breaks' i 'Redux' - uz album 'Ancestral Communication' DJ-a Milesa Atmospherica, koji je predstavljen kao kontinuirani miks.

A evo što John Digweed kaže o kompilaciji: “Prošla je godina i pol od 'Quattro II' i proveo sam mnogo mjeseci tražeći nevjerojatnu glazbu za najnovije izdanje. Čini mi se da su ovi albumi sa svakim izdanjem sve bolji,” otkrio je. “Uvijek sam se bavio pronalaženjem nove i uzbudljive glazbe svježih producenata u usponu. Ovaj put sam dodao dodatni CD pun nevjerojatnih novih artista koji stvarno dodaju dodatnu dimenziju ovoj seriji, uz umjetnički album Milesa Atmospherica koji je isporučio kvalitetan topli duboki eterični techno koji je dašak svježeg zraka i nadopunjuje ostala četiri CD-a.”

John Digweed poznat je kao pionir progresivnog house zvuka ranih 2000-ih, surađujući s Nickom Muirom pod njihovim aliasom Bedrock, kao i sa Sashom kao Sasha i Digweed. U nastavku provjerite kako zvuči novo izdanje.

Load the next article
Loading...
Loading...