Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Predstavljen line-up novogodišnjeg dočeka u Berghainu

Ovogodišnji Silvester Klubnacht ugostit će imena kao što su Helena Hauff, DJ Nobu, Ben Klock i drugi

  • Mixmag I Foto: Simon Tartarotti/Unsplash
  • 3 December 2022
Predstavljen line-up novogodišnjeg dočeka u Berghainu

Objavljen je line-up Berghainovog 72-satnog partyja za kraj godine. Ove će godine Silvester Klubnacht ugostit više od 60 umjetnika iz cijelog svijeta tijekom tri dana na više katova, od Elektroakustischer Salona do Panorama Bara. Godišnji maraton ove godine počinje u petak, 30. prosinca, a završava u ponedjeljak, 2. siječnja. Party kreće u Panorama Baru gdje će glazbu puštati Avalon Emerson, DJ Holographic, OK Williams, Sedef Adasi, Paramida i drugi, zajedno s ostalim rezidentima kluba. S druge strane, Salon nudi opušteniji line-up koji uključuje Space Afriku, Marca Shuttlea i live setove Tobiasa., machìna i Rabiha Beainija.

Silvester Klubnacht 2022. označava prvu redovitu novogodišnju noć kluba od 2019. Izdanje 2020. i 2021. otkazano je zbog pandemije.“Sve počinje u petak navečer, 30. prosinca, kao i uvijek, gotovo prenatrpanim glazbenim programom na četiri floora”, priopćili su iz kluba. “Ne očekuje se da će cijela stvar završiti prije ranih podnevnih sati 2. siječnja.”

Ben Klock, DJ Nobu, Helena Hauff, Steffi i Rødhåd svirat će na glavnom podiju Berghaina, dok XXX-Floor čeka Lakutija, Cormaca, Borisa i druge.

Cijeli line-up provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...