Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kanye West prikupio milijun dolara za obitelj DMX-a

Novac je prikupljen prodajom posebnih majica, nastalih u suradnji s Balenciagom, koje su rasprodane unutar 24 sata

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 28 April 2021
Kanye West prikupio milijun dolara za obitelj DMX-a

Prodaja majica koje su osmislili Kanye West i Balenciaga, u spomen na pokojnog repera DMX-a, prikupila je više od milijun dolara za reperovu obitelj, piše TMZ.

Yeezy, modni label Kanyea Westa, angažirao je Balenciagu da kreira majicu u čast legendi hip hopa, pravog imena Earl Simmons, a da neto prihod od prodaje ide njegovoj obitelji. Majice su koštale 200 dolara i rasprodane su u 24 sata. DMX-ova slika postavljena je na sredinu majice, s natpisom ‘R.I.P’ iznad slike te s križem na svakoj strani a na rukavima su otisnuti njegov datum rođenja i datum smrti.

Simmons je preminuo 9. travnja uslijed srčanog zastoja, a počast mu je odana u Barclays Centru prošli vikend - West je pomagao u scenografiji a i njegov zbor je nastupao.

Kad smo već kod Kanyea, spomenimo i to da su njegove Yeezy tenisice koje je nosio tijekom nastupa na GRAMMY Awardsima 2008., prodane za 1,8 milijuna dolara - što ih čini najskupljim tenisicama na svijetu. Prethodni rekord držao je Michael Jordan s potpisanim Nike Air Jordan 1s iz 1985. godine koje su se prodale za 615.000 američkih dolara 2020. godine.

Load the next article
Loading...
Loading...