Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte trailer dokumentarca o Kanyeu Westu koji sljedeće godine dolazi na Netflix

Film se zove 'Jeen - Yuhs' a trailer prikazuje Mos Defa i Kanyea kako skupa repaju

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 September 2021
Pogledajte trailer dokumentarca o Kanyeu Westu koji sljedeće godine dolazi na Netflix

Radio se čak 21 godinu, imat će tri dijela i prikazivat će život Kanyea Westa. Riječ je o dokumentarcu 'Jeen - Yuhs' koji će ići na Netflixu a sad je dostupan i trailer. Dvominutni isječak prikazuje Mos Defa i Kanyea kako izvode stihove Westove stvari “Two Words” iz 2004. godine.

Netflix je navodno dobio prava na dokumentarni film za 30 milijuna dolara, nakon što se film snimao gotovo dva desetljeća, s nikad dosad viđenim snimkama repera i rijetkim isječcima. Dokumentarac će imati tri dijela a trebao bi biti objavljen 2022. godine, ali Netflix još nije potvrdio točan datum. 'Jeen - Yuhs' bavit će se senzacionalnom karijerom 44-godišnjeg repera ali i njegovom privatnim životom, uključujući smrt njegove majke i neuspješnu kandidaturu za predsjednika.

Dokumentarac režiraju Clarence “Coodie” Simmons i Chike Ozah, poznatiji kao Coodie & Chike, za koje se priča da su repera snimali od 90 -ih. Par je radio spotove za brojne zvijezde, među kojima su i Erykah Badu, Pitbull, Mos Def i Lupe Fiasco. Njihov odnos s Kanyeom osnova je dokumentarca jer su stalno prisutni u sva tri dijela filma.

'Jeen-Yuhs' također će dati uvid u uspjeh Kanyeove karijere, utjecaj koji je imao na hip-hop i kulturu koja ga okružuje te njegov skok u svijet modnog dizajna. Riječ je o razdoblju dugom čak 21 godinu a zanimljivo je da Kanye nije imao ikakav kreativni upliv na projekt.

Pogledajte trailer za dokumentarac u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...