Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Iskusni album artista za čije ime niste nikad čuli

Kee Dirt, hip hoper koji se dao u rave

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 November 2021
Iskusni album artista za čije ime niste nikad čuli

Etiketa Tit Zero Recordings ima novo izdanje, album artista pod pseudonimom Kee Dirt. Album “Sangre y Vinagre” je, kako stoji u opisu, bez granica i žanrovskog stila koji bi se mogao lako okarakterizirati kao kombinacija elektro, hiphouse, house, rave, techno i breakbeat zvuka. 12 stvari i jedan edit renomiranog producenta Marka Nastića, koji su u rasponu od 122 bpm do 136 bpm, čine ovo djelo, kažu izdavači, srž rave kulture koja se događa posljednjih 30 godina.

Sound je “prljav” kao i ime artista i budući da producent dolazi iz hip-hop voda, valja posebno obratiti pažnju na pristup produkciji glazbe - “prljavo” sempliranje, tvrdi cutovi, primjese latino i afro-američkog zvuka u tuneovima a neke od stvari su producirane prije 10, 11 godina. Valja napomenuti i da Kee Dirt želi ostati anoniman.

Tit Zero Recordings label je Dejana Milićevića, jednog od najcjenjenijih producenata na našim prostorima, koji okuplja iskusna producentska imena, ali i mlade nade elektroničke glazbe i pomaže u afirmiranju tih imena na regionalnoj ali i europskoj sceni. Dodatni miks i mastering albuma “Sangre y Vinagre” odradio je Tit Zero Studios Belgrade.

Album je dosupan ekskluzivno na Bandcamp platformi.

Load the next article
Loading...
Loading...