Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kelis objavila singl 'Midnight Snacks'; to joj je prvo izdanje nakon sedam godina pauze

Singl je nastavak izdanja “Food” iz 2014.

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 12 October 2021
Kelis objavila singl 'Midnight Snacks'; to joj je prvo izdanje nakon sedam godina pauze

Kelis je izbacila svoj novi singl nakon više od sedam godina pauze, pod nazivom 'Midnight Snacks'. R&B pjevačica i autorica objavila je svoju novu pjesmu uz glazbeni video, u kojoj je vidimo odjevenu u svilenu ružičastu haljinu. 'Midnight Snacks' njezino je prvo izdanje nakon 'Fooda' iz 2014. godine.

Kelis je singl najavila krajem rujna, objavivši sliku na Instagramu uz poruku “I’m just sayin”. Prošli tjedan objavila je kratak isječak pjesme i napisala kako se 'dugo čekalo'.

Pjevačica je svoju ljubav prema hrani i seksu spojila u ovoj zamamnoj trominutnoj pjesmi, rekavši: “Sviđa mi se činjenica da možete uzeti seks i hranu i spojiti ih te da su potpuno zamjenjive. Volim to.”

Pjesma, koju je producirao The Fanatix - trio sastavljen od soundsystem DJ-a - nastala je nakon što su producenti složili beat. “Čula sam beat, bio mi je genijalan, a prvo što mi je palo na pamet su 'Midnight Snacks'”, rekla je Kelis i zaključila: ”I to je bilo to. Meni je to zabavno.”

Posljednji Kelisin ne-glazbeni projekt također je bio povezan s hranom, prošle se godine udružila s Netflixom kako bi stvorila 'Cooking with Cannabis', TV emisiju u kojoj priprema hranu s travom. R&B pjevačica također je prethodno objavila kuharicu a svoj Instagram posvećuje hrani koju priprema kod kuće, dajući savjete i recepte svojim followerima. “Ideja je samo da je hrana vrlo tjelesna stvar. Svatko se može povezati s tim. To je vrlo ljudski, senzualno, nešto je za čime žudite. I to je seksi” - rekla je o svom odnosu s hranom.

U nastavku pogledajte video za 'Midnight Snacks'.

Load the next article
Loading...
Loading...