Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kerri Chandler izbacio remix stvari ‘Love and Hate in a Different Time’ Gabrielsa

“Htio sam znati tko stoji iza ove prekrasne pjesme”, objasnio je

  • Mixmag I Foto: JOE FINCH
  • 26 July 2021
Kerri Chandler izbacio remix stvari ‘Love and Hate in a Different Time’ Gabrielsa

Kerri Chandler objavio je remix nove pjesme Gabrielsa, “Love and Hate in a Different Time”. DJ iz New Jerseya izbacio je deep house verziju pjesme novih zvijezda sa scene, Gabrielsa, koji su svoj debi EP objavili još u prosincu. Od tada, Gabriels osvajaju kritiku i publiku.
Govoreći o svom prvijencu, objašnjavaju: “‘Love and Hate in a Different Time’ govori o tome kako izgleda da gubimo sposobnost mirnog zajedništva u prostoru i izražavanja. Zajedno.”
Video koji prati originalnu pjesmu kompilira Pathéove snimke plesača iz prošlih desetljeća, o čemu Gabriels govore: “Stvarna definicija plesnog podija nešto je što nas je oduvijek fasciniralo. To je prostor na kojem se svi mi dokazujemo.”
Kerri Chandler remiksirao je jednu od pjesama s EP-a, koja detaljno opisuje iskustva prevladavanja mržnje i pronalaženja jedinstva kroz poteškoće.
U trenutku kad sam čuo stvar i pogledao video, naježio sam se; Jacobov glas i produkcija odmah su se istaknuli. Htio sam znati tko stoji iza ove prekrasne pjesme”, rekao je Chandler.
Što sam više razgovarao s Ryanom, Arijem i Jacobom, to smo više postajali obitelj, činilo mi se da ih znam godinama. Gabriels su nevjerojatno talentirani i vrlo sam sretan što sam upoznao tako inspirativan bend.”
Chandlerov remix inače soulful pjesme kreće potpuno drugačijim putem, spajajući baladu s deep house produkcijom.
Poslušajte pjesmu u nastavku a ovdje kliknite da poslušate cijeli EP Gabrielsa.

Load the next article
Loading...
Loading...