Menu
Home Novosti Menu
Eventi

King Of Nothing u Petom Kupeu

Majstor disco-funky-soul-boogiea iz Bostona stiže sutra u zagrebački klub

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 23 June 2022
King Of Nothing u Petom Kupeu

Peti Kupe vam je, za petak, 24. lipnja, pripremio još jedno vrhunsko gostovanje. Ovaj put će, za DJ pult, stati Christian Taylor aka King Of Nothing ili jednostavno KON, bostonski je disco-funky-soul-boogie majstor, par exellence selektor, digger i kolekcionar ploča koje skuplja od 1976. Ljubav prema plesnoj glazbi naslijedio je od roditelja - oca bubnjara i majke koja ga je vodila na roller disco. Kao mlađi tinejdžer bio je fasciniran umijećem majstora hip hopa, što ga je navelo da se i sam okuša u vještinama miksanja, a u ranim 90-ima i u produciranju glazbe.

Prvi uspjeh bilježi s kultnom kompilacijom On Track s obradama/editima zaboravljenih uspješnica Roya Ayersa, Eddiea Kendricksa i Quincya Jonesa, nakon čega počinje gajiti posebnu strast prema editiranju i remiksiranju plesnih klasika, po čemu je poznat i danas. Njegove verzije singlova Chake Khan, Donne Summer ili Georgea Bensona imaju mitski status, a sposobnost navigiranja plesnim podijem mu jepriskrbila nastupe u brojnim, poznatim, svjetskim
klubovima. U Petom Kupeu, Kralju će se za DJ pultom, pridružiti Imogenovci, Ilija Rudman i Antonio Zuza. Očekuje se pravo glazbeno veselje tople, gradske večeri, a klub otvara svoja vrata već u 19h. Ulaznice po cijeni od 60kn dostupne su u sustavu Entrio.

Load the next article
Loading...
Loading...