Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Novi festival elektronske glazbe Sumdayz dolazi u Rim

Underground line-up uključuje imena kao što su Apollonia, tINI, Traumer, Raresh, Praslea, Priku, Barac, Jeremey Underground

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 20 June 2022
Novi festival elektronske glazbe Sumdayz dolazi u Rim

Sumdayz je novi festival elektronske glazbe koji će revolucionirati rimsku clubbing scenu 10. i 11. rujna 2022. Sumdayz Festival: The Experience Begins održat će se u staroj tvornici papira CityLaba 971 uz headlinere kao što su Apollonia, tINI, Traumer, Raresh, Praumer, Priku, Barac, Black Loops, Giammarco Orsini, Christian AB, Quest, Jeremy Underground, Onur Özer, Sugar Free i mnoge druge. Ulaznice su u prodaji OVDJE.

Sumdayz je osnovao kreativni tim sastavljen od dugogodišnjih suradnika, s jedinim ciljem stvaranja pravog showcase glazbenog festivala u Italiji. Ambicije im ne staju u Rimu, planiraju Sumdayz Festival predstaviti i u drugim gradovima diljem svijeta. “Tim Sumdayza radi od kraja 2019. na realizaciji ovog višednevnog festivala.” rekao je Will Muir, suosnivač Sumdayza. “Dakle, da se ovo konačno dogodi generaciji ljubitelja glazbe u jednom od najpoznatijih europskih gradova je ostvarenje našeg sna. Želimo s praskom vratiti radost žive glazbe i obnoviti izgubljene veze kroz zajedničku ljubav prema iskustvu, glazbi i plesu.”

Sumdayz obećava da će biti najvažniji novi događaj u gradskom kalendaru. Višefazni festival u glavnom gradu pružit će impresivna audio i vizualna iskustva tijekom cijelog vikenda od nekih od najvećih i najsjajnijih imena elektronske glazbe. Osim toga, festival će prikazati mnoga zabavna i umjetnička iskustva, uključujući jedinstvenu izložbu digitalne umjetnosti iz različitih kustoskih produkcija i kreativnih područja, izložbe i izbor najbolje rimske street food ponude.

Festival opslužuje više od 6000 ljudi s općim, kao i backstage VIP pristupom, pojedinačnim privatnim salonima i barovima za ekskluzivno i luksuzno iskustvo.

Ulaznice provjerite OVDJE a više informacija možete naći OVDJE.

LINEUP A-Z

Ageless
Apollonia
Barac
Black Loops
Domenico Rosa
Elliot Schooling
Fabrizio Sala
Giammarco Orsini
GNMR
Jeremy Underground
Koko
Liam Palmer
Marcolino
Onur Özer
Peter LC
Praslesh (Praslea b2b Raresh)
Priku
Quest b2b Christian AB
Sugar Free
tINI
Traumer
Triad
Vithz

Load the next article
Loading...
Loading...