Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Klub DVA OSAM se ipak još ne otvara zbog novih mjera stožera

Zagrebački klub koji se trebao uskoro otvoriti na mjestu nekadašnje Jabuke, još će neko vrijeme pričekati s otvaranjem

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 8 November 2021
Klub DVA OSAM se ipak još ne otvara zbog novih mjera stožera

Novi paket mjera koje je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio krajem prošlog tjedna, očekivano je povukao za sobom i određene posljedice. Naime, među spomenutim mjerama za suzbijanje širenja koronavirusa, posebno se ističe ona kojom se ograničava okupljanje u zatvorenim prostorima - u takvim prostorijama s više od 50 osoba pooštravaju se mjere te će, uz EU digitalnu COVID potvrdu, obavezno biti i nošenje medicinske maske kao i održavanje potrebnog fizičkog razmaka. Sukladno tome, rad klubova je ugrožen jer broj gostiju koji su u klubu pod tim uvjetima jednostavno nije dostatan za opstanak poslovanja. Iz tog je razloga odgođeno i otvaranje novog zagrebačkog kluba DVA OSAM koji je ovih dana trebao biti otvoren na mjestu nekadašnje Jabuke. Izjavu prenosimo u cijelosti:

Dragi svi!

Nažalost, zbog nedavno donešenih i trenutno važećih epidemioloških mjera prisiljeni smo prethodno najavljenu najavu datuma otvorenja kluba DVA OSAM odgoditi do daljnjega. Otkrivanje programa kluba također će morati pričekati prikladniji trenutak.

Do idućih, nadamo se skorih i pozitivnijih vijesti, preporučamo praćenje naših profila na društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu i Twitteru.

Load the next article
Loading...
Loading...