Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Laidback Luke objavio novi singl kao Dark Channel

Nizozemska EDM zvijezda s novim alter egom najavljuje povratak underground korijenima

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 28 February 2021
Laidback Luke objavio novi singl kao Dark Channel

Teza da će pandemija, na neki način, resetirati elektroničku glazbenu scenu i vratiti sve u underground, više nije samo teorija o kojoj se, posljednjih mjeseci, raspravlja na društvenim mrežama. Najsvežiji dokaz koji tome ide u prilog je potez Laidback Lukea...

Nizozemski EDM superstar u petak je objavio ''No.1'' EP, pod novim pseudonimom Dark Channel, s kojim je najavio svoj povratak underground zvuku, nadahnutom počecima techno glazbe. Zapravo, Luke je nešto slično radio i na početku svoje karijere, sredinom 90-ih, da bi potom, radikalno zaokrenuo prema komercijalnom electro houseu. Brojnim hit singlovima i remiksevima koje je radio u kombinaciji sa Swedish House Mafijom, Steveom Aokijem ili Davidom Guettom, našao se u samom vrhu EDM scene.

Posljednjih je godina ipak napravio odmak od EDM zvuka, kako kroz svoje DJ setove, tako i kroz izdanja, a tu je težnju potvrdio i lansiranjem Dark Channela. Hoće li još neke EDM zvijezde slijediti njegov primjer, vjerojatno ćemo saznati već ove godine.

Poslušajte kako zvuči Dark Channel.

Load the next article
Loading...
Loading...