Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: EdOne

Španjolski techno DJ i producent predstavlja tri stvari koje su trenutno obavezne u njegovim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: EdOne press
  • 27 February 2021
My Top 3 Essentials: EdOne

Rođen u Španjolskoj, DJ i producent EdOne još je od malih nogu pokazivao posebno zanimanje za glazbu a počeo ju je izdavati 2013. godine. Prvi label za koji je izdavao bio je VIVa MUSiC legendarnog Stevea Lawlera, nakon čega je nastavio objavljivati na labelima kao što su Defected ili Material. Godine 2014. udružio snage s Boddenom i bio uključen u taj projekt dvije godine, tijekom kojeg je objavio hit “Do It” (OFF Recordings), br. 2 na Deep House Chartu na Beatportu.
Na žalost, par mjeseci kasnije, EdOne je imao tešku prometnu nesreću, nakon koje je uslijedio dugotrajan oporavak. Kad se opet mogao posvetiti karijeri, odlučio je biti samostalni umjetnik, te od tada objavljuje svoju glazbu na labelima kao što su Definition, Endless, Stil vor Talent, Suara, Innervisions, MoBlack, Mood, Selador... te dobiva podršku umjetnika poput Dixona, Maceo Plexa, Olivera Koletzkog, Fideles, Nicole Moudaber među ostalima. Vrijeme lockdowna iskoristio je za rad u studiju i izdavanje nove glazbe među kojima je i nedavno objavljen EP “Cramp”, debi izdanje sa tri stvari za Bedrock Records Johna Digweeda. Možete ga nabaviti i poslušati - OVDJE a potom pogledajte koje tri stvari obavezno vrti u svojim setovima u posljednje vrijeme i zašto.

1. EdOne - Dissection [Innervisions]

Ovo je vjerojatno najbolja pjesma koju sam objavio 2020. Obično je pustim po sredini svojih setova. Stvar ima veliki uvod i neočekivanu promjenu nakon breaka, a drugi dio pjesme nosi veliku napetost pa ljudi polude svaki put kad je pustim.

2. Maceo Plex & Gabriel Ananda - Solitary Daze [Ellum]

Ova je stvar remek-djelo. Veliki sam obožavatelj Maceovih produkcija otkad znam za sebe i vjerojatno mi je jedan od najdražih artista. Ova je pjesma savršena za završavanje seta. Raspoloženje stvari je savršeno baš za taj trenutak, a reakcija ekipe je uvijek nevjerojatna.

3. EdOne - Cramp [Bedrock]

Ovo je moje prvo izdanje 2021. Svirao sam je na svim nastupima prije pandemije; pjesma rastura plesni podij; veliki breakovi i neočekivane promjene čine je savršenom za puštanje u bilo kojem trenutku seta. Publika uvijek voli kad je pustim.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...