Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Budi u prvom redu do ekrana na live stream Vanillaz koncertu u tvom dnevnom boravku

Iako smo razdvojeni, Heineken® nas podsjeća da i dalje možemo plesati zajedno

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 22 April 2020
Budi u prvom redu do ekrana na live stream Vanillaz koncertu u tvom dnevnom boravku

Dane provodimo kod kuće, a kako bi se subotnja večer razlikovala od drugih dana u tjednu, pobrinut će se DJ duo Vanillaz uz dobro poznatu podršku Heinekena®. Naime, iz udobnosti svog doma, Heineken® nam donosi kućni party u domaćoj atmosferi i u režiji dvojice talentiranih glazbenika iz susjedstva, popularnih u cijeloj regiji - Marka Bucića i Mihe Pajka. Osim što su najbolji prijatelji, dvojica članova sastava Vanillaz znaju kako napraviti naelektrizirani party, o čemu najbolje govori njihova suradnja s Ultra Europe festivalom.

Heineken® nam 25.04. donosi dašak tog stadionskog elektroničkog ugođaja putem live stream prijenosa. DJ duo Vanillaz u goste ćemo moći pozvati u samo nekoliko online koraka i na sigurnoj udaljenosti od najbližeg partijanera u stanu pored.

Ovih tjedana dnevni se ritam možda usporio, ali noć će se definitivno uskoro ubrzati. Iako smo razdvojeni, Heineken® nas podsjeća da i dalje možemo plesati zajedno. Partijati bez granica ovog puta znači ponašati se odgovorno i ostati doma. Iskoristi priliku i ove subote pleši dok te noge nose - kad se umoriš, jednostavno se možeš baciti na krevet. Nađemo se online u 21:00h.

Za više informacija - klik na link.

Load the next article
Loading...
Loading...