Menu
Home Novosti Menu
Moda

Louis Vuitton i NBA najavili modnu kolekciju

Izlazi 28. svibnja a predstavlja košarkaša u tri izdanja

  • Roberta Novosel/ Foto: Instagram
  • 26 May 2021
Louis Vuitton i NBA najavili modnu kolekciju

Modna kuća Louis Vuitton prošle je godine po prvi puta najavila partnerstvo s National Basketball Associationom (NBA) te su zajedno napravili jedinstvenu kolekciju koja izlazi 28. svibnja.
Nova kolekcija predstavlja košarkaša u tri izdanja - kad trenira, putuje te kad ide na press konferencije. Svako od ovih izdanja sadrži komade kao što su basic majice s natpisima i hlače s logotipom. Nadalje, kapsula koja promovira putovanja sadrži klasična odijela te košuljice sa slovima koje dolaze u setu s istim hlačicama. Kapsula za press konferencije prezentira košarkaše u strogo krojenim odijelima te kožnim bomber jaknama koji će odati dozu opuštenosti. Kolekcija nije zaobišla ni nužne modne dodatke poput sportskih torbi za treninge s logotipom Vuittona, ali ovaj put nešto luksuznije, rađene od kože. Naročitu pažnju privukla je mrežasta torba koja nalikuje koševima te služi isključivo za nošenje lopte. Louis Vuitton nije zaboravio ni na nakit, odnosno teške ogrlice te prstenje koje simbolizira prvenstvo. Ljubitelji stila Dennisa Rodmana zasigurno neće zaobići ove accessoriese već će s njima dokazati kako sportski stil nije rezerviran samo na kape i slične modne dodatke.
S novom kolekcijom, Vuitton je potvrdio kako nespojive stvari uvijek mogu pronaći zajedničko mjesto te da bez obzira na svoj luksuzni imidž i dalje stoji korak naprijed s trendovima. Pogledajte neke od komada iz kolekcije u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...