Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Luigi Madonna predstavlja dokumentarac o 20 godina svoje karijere

'Origin' ima premijeru sutra, 7. srpnja

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 6 July 2021
Luigi Madonna predstavlja dokumentarac o 20 godina svoje karijere

Luigi Madonna jedan je od najizraženijih aktera evolucije plesne glazbe više od dva desetljeća i s pravom je zaslužio svoje mjesto jednog od neizostavnih talenata u svijetu techna. Prepoznat od strane publike i kolega zbog svog buntovnog pristupa produkciji i magnetskoj osobnosti, ovaj napuljski DJ općepoznato je ime house i techno zajednice širom svijeta. Tim je povodom nastao dokumentarac u suradnji s Billboardom Italia kroz koji će se Luigi Madonna osvrnuti na 20 godina dugu karijeru i odnose koje je stvorio na tom putu. “Origin” će se moći gledati od srijede 7. srpnja putem potpuno nove video platforme Billboard Italia kao i FB-u Luigia Madonne.

Film je producirao Andrea Minoia iz Billboard Italije a kroz 23 minute koliko traje, dokumetarac izlaže Luigijevu ključnu ulogu u napretku žanra kroz ekskluzivne intervjue s nekim od vodećih artista, uključujući Adama Beyera, Charlotte de Witte, Eats Everything, Josepha Capriatija, Pan-Pota i osnivača Awakeningsa, Rocca Veenboera.
“Origin” istražuje priču koja stoji iza njegovog dugogodišnjeg uspjeha, dok se njegovi kolege prisjećaju lijepih uspomena koje imaju s njim, od Awakeningsa, preko Sonusa i Dockyard Festivala a sve uz soundtrack koji uključuje njegova brojna izdanja.

Dokumentarac možete pogledati - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...