Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Easy Tiger Marka Nastića, predstavlja svoje četvrto vinyl izdanje

Izdanje uključuje tri Nastićeve produkcije i jedan remiks minimal house artista Dubfounda

  • Mixmag Adria I Foto: Marko Nastic press
  • 28 November 2019

Easy Tiger predstavlja svoje četvrto vinyl only izdanje sa tri originalne produkcije Marka Nastića i jednim remiksom u režiji renomiranog minimal house artista, Dubfounda.

Easy Tiger 004, posljednja Nastićeva glazbena vizija zrači već prepoznatljivim, jedinstvenim pristupom glazbenoj produkciji, što se najbolje može čuti u stvari po kojoj je izdanje dobilo ime, “Fallinhigher”.

Ovaj hommage novom valu svedenijeg i minimalnijeg house zvuka, prepun je delikatno prepletenih modularnih sintisajzera kroz vješto isprogramirane ritmičke sekcije. Dubfound je remiksu pristupio malo drugačije, mijenjajući raspoloženje i groove u malo mračniji break beat groove.

Na drugoj strani ploče, “An Error Doesn't Become Mistake” odiše tmurnom, skoro mističnom atmosferom uz pažljivo producirane ritmove, dok je “Alpha One” stvar u potpunosti okrenuta danceflooru, obojena masivnom bass linijom i show stopping breakom.

Cover za ovo izdanje je radio Vladimir Stevanovic.

Easy Tiger 004 može se kupiti na svim online vinyl shopovima kao i u limitiranoj seriji u Beogradu u: Yugovinylu u Cetinjskoj 15, Leila record shopu u Gospodar Jevremovoj 6 i Dallas Recordsu u knjižari Laguna u Knez Mihailovoj 48 a u Zagrebu ga se može naći u PDV Recordsu u Međimurskoj 21.

Load the next article
Loading...
Loading...