Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Počinje nova sezona u Tunelu, otvara je Marko Nastić

Ovaj vikend smo u Šibeniku

  • Mixmag Adria/Press
  • 1 October 2024
Počinje nova sezona u Tunelu, otvara je Marko Nastić

Ljeto je gotovo, ali Šibenik nema namjeru stati s odličnim glazbenim gostovanjima koja su obilježila i ovo ljeto, a prvo u nizu jakih internacionalnih imena u podsezoni je Marko Nastić, srpski DJ i producent svjetskoga glasa. Talentirani glazbenik s beogradskom adresom nastupit će u subotu, 5. listopada, na otvaranju klupske sezone šibenskog Tunela kojemu je ovo već sedma jesen otkako kontinuirano obogaćuje klupski život Krešimirova grada.

U gradu iznimne glazbene tradicije, naviklom na odličnu klupsku zabavu kakvu ima Azimut i na koncerte velikih svjetskih zvijezda koji u nas nastupaju i zimi i ljeti, nije nimalo jednostavno kreirati klupski program, posebno na početku sezone jer po startu se sezona poznaje - kažu u Tunelu gdje su proteklog ljeta bili afteri nakon programa na Tvrđavi sv. Mihovila. Sezona je u podzemlju Mandaline završena urnebesnim vikendom na SHIP festivalu, a idućeg tjedna nastavit će se gotovo bez stanke, u redovnom zimskom ritmu.

Marko Nastić baš je pravo ime za nastavak tamo gdje su Kruder & Dorfmeister, AIR i Trentemoller stali i sudeći po zanimanju publike bit će to prava fešta na početku sezone koja i u nastavku donosi masu dobre muzike. Ide Halloween, rođendan RatCat kolektiva u prosincu, tradicionalni Badnjak i vrhunac zabave u novogodišnjoj noći, a tu je i neizostavna Weekendica naše She J, program Subliminal residenta Tunela i miljenika publike Paleolitika, LIVE act nastupi i svašta još - najavljuju organizatori.

Na otvorenju sedme sezone bit će i šibenska Kulturaljka, s interaktivnom izložbom ‘Identiteti grada’, a na stalnoj poziciji bit će i unikatni nakit i drugi postav Tunelova brenda by Štraca. S Markom Nastićem pult će dijeliti mladi Cope, beograđanin sa šibenskom adresom, a za vizualni ugođaj pobrinut će se na lightu Roko i u izložbeno-umjetničkom dijelu programa Feđa. Ulaznice iz pretprodaje počele su nestajati čim je najavljen datum, a dostupne su putem svih prodajnih kanala Entrio sustava po cijeni od 10 eura. Na blagajni Tunela bit će 15 eura.

Load the next article
Loading...
Loading...