Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Marshall Jefferson i George Smeddles poručuju - “It's Alright”

Na vokalima je Paris Brightledge

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 November 2020
Marshall Jefferson i George Smeddles poručuju - “It's Alright”

Marshall Jefferson udružio se s britanskim producentom Georgeom Smeddlesom na novoj stvari “It's Alright”, na kojima vokale pjeva Paris Brightledge. Stvar je objavljena u petak putem Ultra Musica.

“It's Alright” izvorno je objavljena 1987. godine, a napisali su je i izveli Sterling Void i Paris Brightledge, uz produkciju Marshalla Jeffersona. Pet Shop Boysi su je obradili godinu dana kasnije, a zatim Hercules i Love Affair 2011. godine. Dodatna produkcija Georgea Smeddlesa na ovoj verziji naglašava podrijetlo pjesme kao klasične vokalne house stvari: uzdižuću, 'feel good' i, na kraju, punu nade. Smeddles će dio honorara od prodaje donirati St. Catherine’s hospiciju, koji se brinuo za njegovog najboljeg prijatelja koji je preminuo od raka početkom ove godine.

Pročitajte i ovo: Marshall Jefferson - Zašto sam prestao DJ-irati

Smeddles je o tome rekao: “Početkom godine izgubio sam jednog od svojih najboljih prijatelja. Posljednjih nekoliko tjedana proveo je u hospiciju, a provodeći vrijeme s njim potpuno me šokiralo kad sam otkrio koliko su ljudi koji rade u hospiciju nesebični, skromni i puni milosti. Pažnja i briga koju je Matt dobivao u St. Catherine’s hospiciju, bila je nevjerojatna i bilo bi potresno da ljudima u budućnosti bude uskraćena takva briga za kraj života. U prosjeku 70% njihovih prihoda dolazi od javnih donacija i prikupljanja sredstava s događaja poput maratona, koji se trenutno ne mogu održavati zbog pandemije. Hospiciji ne dobivaju od vlade potrebna financijska sredstva, a predviđa se da će, ako se ovakva situacija nastavi, 75% hospicija možda morati zatvoriti do sljedeće godine. Nadam se da će ovo ohrabriti ljude da doniraju i osvijestiti ozbiljnu situaciju s kojom se hospiciji trenutno suočavaju.”

Paris Brightledge se nedavno pojavio na aktualnom albumu Groove Armade, njihovom prvom nakon deset godina, i to na stvari “I Can Only Miss You”. Osim što je objavio mnoštvo vlastitih produkcija 2020. godine, Marshall Jefferson nedavno je objavio i klasični house remix pjesme Katy Perry “Smile”.

U nastavku poslušajte “It's Alright”.

Load the next article
Loading...
Loading...