Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Martinska - epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere

Sprema se nova ljetna festivalska sezona na jedinstvenoj lokaciji kod Šibenika

  • Mixmag Adria I Foto: Tomislav Sporiš/Pozitivan ritam press
  • 13 February 2020
Martinska - epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere

Martinska, festivalska destinacija koja je oživjela prošlo ljeto u srcu Dalmacije, u Šibeniku, i ovo će ljeto ponovno biti epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere na obali Jadrana. Druga sezona Martinske održat će se kroz srpanj i kolovoz 2020. godine, a uskoro stižu vijesti i detaljan program festivala koji će se tamo održati.
Prva sezona Martinske privukla je preko 15 tisuća posjetitelja za vrijeme šest festivala i jednog jednodnevnog događanja, uz zamjetan porast inozemnih gostiju te povećanje broja posjetitelja na svim pojedinačnim događanjima.
Riječ je inače o prostoru nekadašnjeg auto kampa Martinska, te poznatog gradskog kupališta tik preko puta povijesnog Šibenika, a koje je, uz inicijativu i intenzivnu suradnju Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika i Šibensko-kninske županije te organizatora festivala prošle godine otvorilo novu stranicu svoje povijesti. Lokaciju iznimnog potencijala, zajedničkim snagama, "oživjeli" su kroz srpanj i kolovoz 2019. festivali Regius, Seasplash, Kanal, Nox, Membrain i Blast i jednodnevni TLM #5 warm up.

Uz koordinaciju Pozitivnog ritma kao voditelja projekta Martinska, očišćen je i prostor nekadašnjeg kampa, koji je zadnji put bio u funkciji 1989., te je pripremljen prostor za kampiranje publike kao i niz drugih sadržaja; pozornice, ugostiteljski objekti, dućan merchandisea, štandovi s hranom. Ovo će ljeto kamp na Martinskoj biti na raspolaganju kroz dva ljetna mjeseca, za vrijeme i izvan održavanja festivala. U gustoj borovoj šumi, tik uz more, s pogledom na Šibenik, te samo nekoliko minuta udaljen brodom od šibenske rive, kamp Martinska pružit će pravo iskustvo robinzonskog turizma.

Nova sezona je u pripremi, a sve vijesti pratite putem internet stranice, Facebook stranice i Instagram profila Martinska Šibenik.

Load the next article
Loading...
Loading...