Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Predstavljen novi trailer za Matrix Resurrections

Najnoviji trailer zove se Déjà Vu a najavljene su i “druge EPIC vijesti” koje tek očekujemo

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 7 December 2021
Predstavljen novi trailer za Matrix Resurrections

Objavljen je novi trailer pod nazivom Déjà Vu, za četvrti Matrix film, The Matrix Resurrections, uz vijest o službenoj prodaji ulaznica.
Trailer nudi pogled na povratnički lik kapetanice Niobe, koju ponovno igra Jada Pinkett Smith. Njezin lik u traileru kaže: “Tako je lako zaboraviti koliko buke Matrix pumpa u tvoju glavu”, dodajući “još nešto stvara istu vrstu buke: rat”.
Trailer također prikazuje još jedan uvid u tajanstveni lik koji glumi Priyanka Chopra koji kaže: "Najvažnija odluka u Neovom životu, nije njegova.” Obožavatelji su nagađali da je njezin lik starija verzija lika Sati.
Prvi trailer za novi Matrix izašao je u rujnu i otkrio je da će Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss nastaviti igrati uloge Nea i Trinity. U ovom najnovijem traileru vidimo kako dvojac ponovno stoji zajedno na krovu.

Redateljica, producentica i koscenaristica je Lana Wachowski, a službeni sinopsis filma Warner Bros. objašnjava ovako: “U dvije stvarnosti – svakodnevnom životu i onome što se krije iza njega – Thomas (Keanu Reeves) će ponovno morati odabrati slijediti bijelog zeca. Izbor je, iako iluzija, i dalje jedini put u ili iz Matrixa, koji je opasniji nego ikad.”

Film izlazi 22. prosinca, ulaznice se mogu kupiti u kinima a u nastavku pogledajte najnoviji trailer.

Load the next article
Loading...
Loading...