Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Meghan Markle počinje DJ karijeru s nizom live streamova

Vojvotkinja od Sussexa kreće u DJ izazove iz svog novog doma u Malibuu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 1 April 2020
Meghan Markle počinje DJ karijeru s nizom live streamova

Meghan Markle pokrenula je DJ karijeru najavivši seriju live streamova. Vojvotkinja od Sussexa je počela raditi na svojim DJ vještinama nakon što su ona i njezin suprug, princ Harry, odstupili od kraljevskih dužnosti početkom ove godine. Izvori bliski paru kažu da je njezino zanimanje za plesnu glazbu naraslo nakon posjete Reprezent Radiju u Brixton 2018. godine.

Službeno priopćenje za javnost potvrđuje da će nastupati pod pseudonimom - Meghan Merkle.

"Žanr za Meghan ne znači ništa: ona će umiksati “Blue Monday u “RIP Groove” bez previše muke. Na kraju krajeva, ovo je 2020.”, rekao je izvor za Mixmag.

Samoprozvana “Duchess Of Sickness” službeno će započeti svoju DJ karijeru kasnije ovog mjeseca, nizom live streamova iz svoje kuće u Malibuu.

“Kuća na plaži u Malibuu izvrsno odgovara njezinu zvuku”, rekao je Mixmagov izvor. “U posljednje vrijeme Meghan brije na ljetne house hitove a vrti ih na custom made Klipsch sustavu.”

Meghanina nova karijera izazvala je reakcije u Buckinghamskoj palači. No, s obzirom da su Meghan i Harry u svojim srednjim 30-ima, rekli bismo da njihovo vrijeme tek dolazi.

Load the next article
Loading...
Loading...