Menu
Home Novosti Menu
Novosti

SoundCloud i Twitch pružaju mogućnost zarade putem live streama

Od 20. ožujka korisnici SoundClouda i Twitcha imaju dodatne pogodnosti

  • Mixmag Adria I Foto: Twitch
  • 31 March 2020
SoundCloud i Twitch pružaju mogućnost zarade putem live streama

Mjere protiv širenja pandemije COVID-19 posebno su se odrazile na glazbenike i sve one koje izravno pogađa privremena zabrana javnih okupljanja, što je rezultiralo ogromnim porastom live streaminga putem svih raspoloživih platformi i društvenih medija, među kojima su i SoundCloud i Twitch...

Upravo su ova dva internetska giganta odlučila zajedničkim snagama pomoći svojim korsnicima i onima koji to tek namjeravaju postati. Od 20. ožujka, svi SoundCloud PRO, SoundCloud Premier i Repost by SoundCloud korisnici mogu, putem Twitch platforme početi zarađivati live streamingom.

Sve što treba učiniti, osim imati aktivan jedan od navedenih SoundCloud profila, jest registrirati se na Twitch i ispuniti ovaj obrazac, nakon čega će vam Twitch poslati pozivnicu da se uključite u njihov affiliate program. Kad prihvatite poziv, početne upute i postavke možete pronaći na ovom linku.

Sve detalje i pogodnosti koje nudi Twitch affiliate program, kao i savjete kako monetizirati svoj profil, možete saznati na njihovoj korisničkoj stranici Creator Camp.

Load the next article
Loading...
Loading...