Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Mike Skinner objavio novi album, nazvao ga - 'The Streets'

Album je rezultat njegovog projekta The Darker The Shadow The Brighter The Light

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 1 July 2021
Mike Skinner objavio novi album, nazvao ga - 'The Streets'

Mike Skinner objavio je novi album pod nazivom “The Streets” kroz svoj projekt The Darker The Shadow The Brighter The Light.

Osnivač Streetsa iznenadio je svih s ovim albumom još 25. lipnja da bi ga potom objavio na Instagramu. Smatra se da bi novi album mogao biti soundtrack za nadolazeći film koji je snimio Skinner a koji je najavio u intervjuu za BBC 2020. godine.

Tad je rekao kako radi na glazbenoj drami u stilu Quadrophenije, ali za rejvere. Quadrophenia je film iz 1979. godine zasnovan na istoimenoj rock operi The Who’s.

“Album je star otprilike dvije godine”, rekao je Skinner za BBC. “Proveo sam nekoliko mjeseci s urednikom scenarija, što je bilo sjajno, a onda sam na kraju godine odlučio to sam učiniti; od tad smo dobili drugačija financijska sredstva od glazbene industrije, a ne od filmske industrije. Film definitivno ima zajedničkih stvari s Quadrophenijom. Također, na čudan način, sliči i na rock operu Tommy jer je i moj film mjuzikl, ali pjesme su voiceoveri.”

Međutim, Skinner još nije potvrdio je li ovaj album zaista soundtrack za taj film, niti kada bi film trebao biti objavljen.

Poslušajte album u nastavku.

Loading...
Loading...