Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ministry of Sound slavi 33. rođendan; cijene na partyjima bit će kao i 90-ih

Za svaki party tijekom sljedeće godine londonski klub prodavat će ograničen broj ulaznica u iznosu od 5 funti a tijekom dva sata će i cijene pića biti kao i davnih dana

  • Mixmag/Pexels
  • 27 September 2024
Ministry of Sound slavi 33. rođendan; cijene na partyjima bit će kao i 90-ih

Ministry of Sound vraća nas u 90-e. Naime, kako bi proslavio svoj 33. rođendan, legendarni londonski noćni klub prodavat će pića i ulaznice po cijenama koje su bile 1991. godine, kada se klub otvorio. Za svaki party tijekom sljedećih 12 mjeseci, 100 ulaznica bit će u prodaji za samo 5 funti. Osim toga, prva dva sata, od 22h do ponoći, moći ćete kupiti Bacardi i kolu po smanjenoj cijeni (u skladu s cijenama 90-ih).

“Trošak života nas je svih zaustavio”, piše u priopćenju iz kluba. “Ali to ne bi trebalo značiti propuštanje života i stvaranje uspomena. Naša misija? Držati clubbing pristupačnim za sve - Gen Z, Alfe, Bete i sve koji vjeruju u snagu klupske kulture”.

Prvi flashback u 90-e bit će ovaj vikend, recimo ovu subotu, 28. rujna, gostuju Groove Armada. Ostali događaji planirani za naredne mjesece uključuju Nickyja Romera 25. listopada, Fabia & Grooveridera 15. studenog, a Dimitri From Paris dolazi 23. studenog.

Više informacija i ulaznice potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...