Menu
Home Novosti Menu
Moda

Love Specs: modni trend s humanitarnom notom

Kupnjom ovih sunčanih naočala pomažete siromašnima u Africi

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 25 September 2019
Love Specs: modni trend s humanitarnom notom

Izgledati kul na festivalima, a istovremeno pomoći siromašnima u Africi čini se kao nemoguća misija sve dok ne kupite Love Specs. Naime, Love Specs kompanija, osnovana od strane Nine i Alice Pulford, svakom prodajom naočala pomaže potrebitima u Africi. Iza sebe imaju mnogo uspješnih projekata u Africi poput četiri izgrađene škole, osiguranih preko 60 000 obroka godišnje onima kojima je to najpotrebnije, a čak 10,168 djece imalo je priliku dobiti obrazovanje zahvaljujući njima.

Sve je započelo tako što je ovaj duo tražio način kako promovirati svoju humanitarnu akciju Love Support Unite Africa Foundation. Osmislili su naočale koje se pod svjetlima pretvaraju u naočale pune ljubavi i to tako što se na njima ocrtavaju - srca. Na taj način prenose svoju glavnu poruku, a to je da žele da svijet bude ispunjen ljubavlju. Prodaju se na svim kontinentima uključujući i Antarktiku.

Osim klasičnih sunčanih naočala, u prodaju su pustili i paket za vjenčanje; mogu se naručiti u paketu od 100 komada, za svatove, a izrađene su od papira koje izgledaju poput 3D naočala.

Osim na službenoj stranici, naočale se mogu nabaviti i na raznim festivalima, doduše trenutno samo u Velikoj Britaniji i na Ibizi. Dodatan plus ovim naočalama je i činjenica da su ekološki prihvatljive - izrađene su od reciklirane plastike te od bambusa. Stoga, nemate što čekati, nabavite ih i počinite širiti ljubav svuda oko vas!

Load the next article
Loading...
Loading...