Menu
Home Novosti Menu
Moda

Rihanna predstavila svoj brend donjeg rublja

Linija pod imenom Savage X Fenty dolazi u svim veličinama i slavi moć žena

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 18 September 2019
Rihanna predstavila svoj brend donjeg rublja

Osim što je uspješna u svijetu glazbe, Rihanna se pokazala i kao uspješna poduzetnica. Naime, nakon odjeće i make upa s njezinim potpisom, predstavila je i brend donjeg rublja Savage X Fenty.

Ono čime njezina kolekcija odudara od većine drugih je činjenica da modeli iz kolekcije dolaze u svim veličinama, čime je, kako je rekla, htjela dati podršku svim ženama uz poruku da ne trebaju sve biti iste. Mediji često nameću kako žena treba izgledati a Rihanna je ovim potezom pokazala kako ne podržava takav stav. Rihanna je objasnila i zašto je odabrala Savage kao ime kolekcije, uz napomenu da ta joj riječ odiše samouvjerenošću a da će žene koje su predstavile tu kolekciju pokazati pravo značenje riječi.

Dodala je i kako smatra da svaka žena u sebi nosi dio nepripitomljene zvijeri, samo je pitanje vremena kada će otkriti tu stranu. Napomenula je i da će se kolekcija svidjeti svim odvažnim ženama i djevojkama koje će u njoj naglasiti svoju senzualnost

Zanimljivo, Rihanna je odlučila da ne želi da revija na kojoj se predstavlja kolekcija bude snimljena niti objavljena na društvenim mrežama. Pravi sretnici mogli su reviju pogledati uživo ili u live prijenosu na Amazon Primeu. Super stvar oko ove kolekcije je da se zna pronaći i komada po vrlo povoljnim cijenama poput posebne ponude kupovine dva grudnjaka za samo 29 dolara. Gotovo da i nema komada čija je cijena iznad 100 dolara što znači da ova kolekcija nije namijenjena samo onima debljeg novčanika.

Load the next article
Loading...
Loading...