Menu
Home Novosti Menu
Moda

VOICE Clothing - australski fashion brand inspiriran slobodom izražavanja

Poklanjamo i jednu unikatnu košulju!

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 2 October 2019
VOICE Clothing - australski fashion brand inspiriran slobodom izražavanja

Od početaka u jednoj garaži uspavanog australskog gradića Noosa Heads, kompanija VOICE Clothing izrasla je u prepoznatljivo fashion i lifestyle ime, inspirirano slobodom izražavanja. Svojim kolekcijama fokusiraju se kreirati proizvode koji potiču smijeh, uživanje u životu te druženje s prijateljima, a upravo jedan od takvih odjevnih predmeta može biti vaš!

Tim dizajnera, koji je bio zasićen uniformiranom korporativnom odjećom, postavio si je za cilj kreirati unikatne odjevne predmete, koji će pojedincima dozvoliti da zaobiđu životne norme i izraze svoju šarolikost karaktera. Istovremeno, istraživački tim je posvećen pretraživanju egzotičnih lokacija kako bi pronašli malene tvornice tkanina i time svojim proizvodima dali specifičnost.

Brand VOICE je posvećen i kulturi glazbe, a njihov moto oduvijek je bio ‘Make A Noise’, jasno potičući svakog pojedinca da sanja velike stvari, ostvaruje svoje snove te razvije i istakne svoju unikatnost - jer važno je pronaći ili kreirati stvari za koje još nitko nije čuo.

U suradnji s VOICE Clothing poklanjamo jednu upravo takvu unikatnu košulju (fotografija u nastavku), veličine L, koja može biti vaša putem našeg nagradnog natječaja na Instagramu.

(Voice Clothing košulja koju poklanjamo)

Sve detalje ovog nagradnog natječaja pronađite na našem Instagramu. Zaštita vaših podataka nam je važna - stoga, sukladno općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), od sretnog dobitnika zatražit ćemo osobne podatke isključivo u svrhu preuzimanja VOICE Clothing košulje te ćemo te iste podatke obrisati iz našeg sustava nakon dostave paketa ili unutar 14 radnih dana.

Load the next article
Loading...
Loading...