Menu
Home Novosti Menu
Moda

Spoj udobnosti i umjetnosti: Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React dokaz su da između komfora i istinske umjetnosti i stila raskorak ne mora postojati

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 October 2019
Spoj udobnosti i umjetnosti: Nike Air Max 270 React

Inspirirani jednom od najvećih i najutjecajnijih akademija moderne umjetnosti u 20. stoljeću, dizajneri brenda Nike kreirali su model Air Max 270 React, koji je dokaz da raskorak između komfora i autentičnog stila ne mora postojati.

U pitanju je Bauhaus, pravac koji se “borio” protiv snobizma umjetničke klase tog doba. Kao savršen spoj funkcionalnosti i umjetnosti, Nike Air Max 270 React “Bauhaus” predstavlja unikatnu siluetu koja svojim izgledom uvodi u jedan potpuno novi svijet. S blokovima kontrastnih boja na gornjištu i mekanim punjenjem potplata, Air Max 270 React predstavlja originalno izdanje sneaker klasika koji na pravi način spaja retro siluete s modernim detaljima.

S umjetničkim motivima Bauhausa, spojem vibrantnih i pastelnih tonova i jedinstvenom konstrukcijom koju upotpunjuje geometrijski logotip, tenisice Nike Air Max 270 React “Bauhaus” izgledaju potpuno futuristički. I što je najvažnije, a uklopljeno je i s idejom tog umjetničkog pravca – nisu dosadne!

Zahvaljujući Nike React tehnologiji punjenja potplata, udobnost je osigurana pri svakom koraku, dok su lagani i slojeviti materijali tu da silueti daju pravi modernistički look.

Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ muške tenisice mogu se pronaći u BUZZ trgovinama i online. Pored muškog, u ponudi se mogu pronaći i dječji Air Max 270 React modeli.

Load the next article
Loading...
Loading...