Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Predstavljen line-up MOGA festivala

U Costa da Caparicu u Portugalu (20 minuta južno od Lisabona), dolaze i Bradley Zero, Shanti Celeste, Jimi Jules, Kerri Chandler...

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 23 March 2023
Predstavljen line-up MOGA festivala

MOGA se vraća u prekrasnu Costa da Caparicu u Portugalu (20 minuta južno od Lisabona) na još jednu gozbu za sva osjetila od 31. svibnja do 4. lipnja. Upravo je predstavljen i line up koji uključuje brojna imena među kojima su i Bradley Zero, Chaim b2b Jenia Parsol, Danilo Plessow (MCDE), Shanti Celeste, Gerd Janson, Heidi Lawden & Lovefingers, Hunee, Jimi Jules, Kerri Chandler, Sadar Bahar, Slim Peace & Blossom i drugi.

MOGA Caparica je u kratkom vremenu ostavila veliki dojam. To je kompaktno i boutique okupljanje za prave ljubitelje glazbe inspirirano vibeom Atlantika i usmjereno na povezivanje ljudi iz cijelog svijeta. Ove godine nudi još jednu čarobnu mješavinu umjetnosti, ukusne hrane, lokalnih i međunarodnih glazbenih talenata, obogaćujućih aktivnosti za dušu, beach i boat partyja, OFF programa i još mnogo toga kroz pet dana trajanja festivala.

Prije glavnog događaja, MOGA je domaćin bogatog OFF programa s aktivnostima u i oko Caparicea uključujući besplatni party povodom otvorenja, u Palmsu, u srijedu 31. 3., boat party u četvrtak 1.4. na prekrasnoj rijeci Tagus nakon čega slijedi party u Lorosae beach clubu, uz niz wellnessa, tečajeva joge, meditacije, umjetničkih instalacija, ukusne hrane i još mnogo toga.

Glavni festival održava se na dva mjesta; prvo je Praia Irmao, organska plaža koja odiše boemskim šikom i Posto da Onda, inspirativno sastajalište gdje se nomadi sastaju uz ocean kako bi se opustili u profinjenom, ali opuštenom i održivom okruženju okrenutom prema oceanu. Sveukupno će se održati se četiri partyja tijekom 3 dana (petak 2., subota 3. i nedjelja 4.4.) u trajanju od 12 sati od 14 sati, što znači da uvijek postoji obilje glazbenih opcija za planiranje vlastite avanture.

Više detalja doznajte o samom festivalu i ulaznicama doznajte OVDJE, a u nastavku pogledajte kako izgleda atmosfera na MOGA festivalu.

Load the next article
Loading...
Loading...