Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Moodymann objavio ekskluzivnu novu glazbu u sklopu Grand Theft Auta V Online

Pojavljuje se u igrici kao lik 'Kenny'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 21 July 2021
Moodymann objavio ekskluzivnu novu glazbu u sklopu Grand Theft Auta V Online

Moodymann je objavio ekskluzivnu novu glazbu na Grand Theft Auto V Online, zajedno s novim potpuno realiziranim alter-egom koji se zove “Kenny”.

Legendarni producent i DJ, čije je pravo ime Kenny Dixon Jr., već je nastupao kao rezidentn DJ u klubu The Music Locker unutar igrice. Sad se vraća se kao “Kenny”, novi vodič za misije na ilegalnoj sceni podzemnih utrka, kao dio novog GTA Onlinea, Los Santos Tuners. Kenny utjelovljuje Moodyjevu stvarnu ljubav prema automobilima i igra ključnu ulogu u priči koja se usredotočuje na ulične utrke u igrici, gdje igrači mogu modificirati svoje automobile i izazivati jedni druge na utrkama.

Igrači koji posjete Kennyja na Los Santos Car Meetu bit će počašćeni 'Kenny's Backyard Boogie Mixom' na svom media sticku. Miks sadrži ekskluzivne Moodymannove pjesme, uključujući suradnju s artistima kao što su Channel Tres, Nez feat Gangsta Boo, The Time i Jessie Johnson u selekciji housea, soula i hip hopa.

Ovo nije prva suradnja između Rockstara i Moodymanna - 9. srpnja izbacio je “Keep on Coming” u sklopu nove izdavačke kuće Circoloco Records Rockstar X Circoloco Records "Monday Dreamin".

Playlista koja ide uz 'Kenny's Backyard Boogie Mix' bit će predstavljena u petak.

Load the next article
Loading...
Loading...