Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Počinje SUNcéBeat festival!

Ovogodišnje izdanje popularnog boutique festivala traje od 21. do 29. srpnja u Gardenu u Tisnom

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 21 July 2021
Počinje SUNcéBeat festival!

Nakon prošlogodišnje pauze, ovogodišnje izdanje SUNcéBeat festivala počinje danas i traje do 29. srpnja! U tisno, točnije u The Garden dolaze brojna imena među kojima su Black Coffee, David Morales, Roger Sanchez, Kenny Dope, Kerri Chandler i mnogi drugi. Tu su i poznati boat partyji a cjelokupni line up i raspored boat partyja pogledajte u nastavku.

Ulaz je moguć s potvrdom o preboljenom covidu unatrag šest mjeseci, s negativnim testom koji vrijedi dva dana (testiranje moguće na lokaciji) ili s potvrdom o cijepljenju. Ulaznice još stignete nabaviti ovdje a na našem Instagramu ih možete dobiti i - besplatno!

SUNcéBeat je boutique festival s jedinstvenom obiteljskom atmosferom koja privlači gomilu istomišljenika kojima je glazba važnija od pretenzija. Od svog prvog izdanja 2010. SUNcéBeat nastavlja s inovacijama - do sad su na njemu svirali brojni genijalci, među kojima su Larry Heard, Prosumer, DJ Harvey, LNTG, Black Coffee, MCDE, Hunee & Antal, Jeremy Underground, Kerri Chandler & Louie Vega, DJ Jazzy Jeff a live koncerte imali su The Brand New Heavies, Roy Ayres, Lonnie Liston Smith, Gregory Porter...

Kako poručuju iz festivala, i dalje namjeravaju napraviti sve kako bi spojili ono najbolje iz prošlosti s inovatorima sutrašnjice.

Load the next article
Loading...
Loading...