Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Moog i Korg omogućuju besplatne aplikacije za sintisajzere svim umjetnicima u izolaciji

Taj je potez njihov odgovor na pandemiju COVID-19 virusa

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 March 2020
Moog i Korg omogućuju besplatne aplikacije za sintisajzere svim umjetnicima u izolaciji

Kako se COVID-19, odnosno pandemija koronavirusa, širi svijetom i prisiljava mnoge od nas na samoizolaciju kako bi se usporilo širenje, Korg i Moog su izašli u susret umjetnicima koji su trenutno kod kuće.
Obje tvrtke su svoje aplikacije za sintisajzere (Moogova Minimoog Model D iOS aplikacija i Korgova iKaossilator aplikacija za iOS i Android) stavile na besplatno preuzimanje, na ograničeno vrijeme, što glazbenicima i svima drugima koji se žele zabaviti s tim aplikacijama, daje mogućnost da besplatno istraže njihove mogućnosti.
Iz Korga kažu da su donijeli tu odluku kako bi artistima “pomogli da uz glazbu okupiraju svoj um”, napominjući kako "ne trebate glazbeno znanje da koristite aplikaciju. Mnogi korisnici širom svijeta uživaju u aplikaciji Kaossilator već dulji niz godina jer je zabavna, poučna i zadovoljavajuća!”, zaključili su.
Iz Mooga pak poručuju da je to “dar za širenje pozitivnosti, kreativnosti i ekspresivnosti. Trenutak da usporimo, da počnemo cijeniti našu urođenu snagu i da doživimo motivirajuću snagu zvuka.”
Moog aplikaciju nabavite ovdje a Korg - ovdje i ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...