Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Moondance objavio datume i headlinere za ovogodišnje izdanje

Festival će se održati 30. i 31.7.2021. u trogirskoj kuli Kamerlengo

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 8 April 2021
Moondance objavio datume i headlinere za ovogodišnje izdanje

Dok brojni organizatori, još uvijek, kalkuliraju oko održavanja svojih događaja ovog ljeta, ekipa Moondance Festivala objavila je headlinere za svoje 8. limited izdanje koje objedinjuje čak 5 događaja. Osim dvije glavne večeri, 30. i 31.7.2021., u trogirskoj kuli Kamerlengo, Moondance će imati i Warm Up Party, Pirate Boat Party te službeni After Party.

Ako je nekad i bila tajna, veza između Moondancea i Berlina je danas sve osim toga. Moondance, vodeći i nagrađivani regionalni underground techno festival i Berlin, glavni grad techna, odavno se javno vole. Suradnja s najznačajnijom institucijom techna - klubom Tresor, započela je još 2016., kad je ekipa Moondance Festivala organizirala prvo Tresor gostovanje u Hrvatskoj, povodom 25 godina kluba. Gostovanje Tresora na Moondanceu nastavilo se i idućih godina, sve do danas. Ovogodišnje izdanje donosi čak 5 berlinskih headlinera od kojih 3 predstavljaju boje Tresora: CYRK (live), Handmade, Madalba, Pascal Hetzel, The Analogue Cops (live).

Moondance je jedan od rijetkih europskih događaja koji je dobio dozvolu za održavanje i lani. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera Festival je reduciranom obliku uspješno održan uz pohvalu HZJZ. Optimisti smo da će prilike dopustiti najmanje ponavljanje prošlogodišnjeg izdanja. Ograničeni broj regionalnih ulaznica za posjetitelje iz regije s proljetnim popustom od 30% na Extreme Pass, za svih 5 događaja potražite od 5.4.

Load the next article
Loading...
Loading...