Menu
Home Novosti Menu
Novosti

‘Music, Makers & Machines’ besplatna je online izložba koja slavi povijest i naslijeđe elektroničke glazbe

Pogledajte trailer

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 22 March 2021
‘Music, Makers & Machines’ besplatna je online izložba koja slavi povijest i naslijeđe elektroničke glazbe

“Music, Makers & Machines” nova je online izložba dostupna svima koja slavi povijest i naslijeđe elektroničke glazbe. Iako je lockdown ostavio plesne podije praznima, korištenje proširene stvarnosti, preko 13 000 arhiviranih fotografija i videozapisa, 200 online izložbi, obilazaka od 360 stupnjeva i 3D skanova posjetitelje vraća natrag u klub i klupsku zajednicu. Izložba također sadrži plan lekcija za škole i učenike kako bi se uključili u internetsko učenje.

Pročitajte i ovo: Junior Tomlin - Salvador Dali ravea

Izložba uključuje i “Kratku povijest ranog dubstepa”, kroz fotografije umjetnice Georgine Cook, “Blacktroniku” koja istražuje crne inovatore u elektroničkoj glazbi, "How Grine Took Over the UK" i kolekciju ikonskih rave letaka koje je predstavio Muzej kulture mladih i s osobnom pričom jednog od najvećih europskih kolekcionara letaka phatmedia. Nudi se i mogućnost za virtualno istraživanje legendarnih strojeva za stvaranje glazbe, istraživanje nekih od ključnih rave gradova širom svijeta i praćenje osobnih priča rejv zajednice.

‘Music, Makers & Machines’ dostupan je za online gledanje ovdje ili putem aplikacije Google Arts & Culture za iOS i Android. U nastavku pogledajte trailer.

Load the next article
Loading...
Loading...