Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Mladen Tomić

Jedan od naših najboljih regionalnih techno i tech-house DJ-eva predstavlja svoje omiljene stvari koje su neizostavne na njegovim nastupima

  • Roberta Novosel I Foto: MT press
  • 4 April 2020
My Top 3 Essentials: Mladen Tomić

Ako ste slušali techno i tech-house setove, sigurno ste naletjeli na Mladena Tomića koji je jedan od naših najpoznatijih regionalnih DJ-eva. Svoju karijeru započeo je u klubu Boomerang u kojemu se najviše vrtio house, a danas se njegovo ime može vidjeti na line up-u mnogih domaćih, ali i svjetskih klubova. Osim što se bavi DJ-ingom i produciranjem, suosnivač je labela “Night Light Records” koji je nastao u suradnji sa Sinišom Tamamovićem. Iako putem svojem izdavačke kuće podržava mnoge DJ-eve, ni on nije prošao nezapaženo kod vodećih imena kao što su Monika Kruse i Richie Hawtin. Njegove selekcije možete popratiti i na radio showu “Get Connected”, a ako ste propustili što se vrtilo u posljednje vrijeme, sada ćete saznati. Mladen Tomić s nama je podijelio zašto mora s publikom imati istu reakciju na stvari koje pušta, ali i bonus stvar s kojom voli razbiti plesni podij.

1. DJ KON' & CARI GOLDEN - FIRE

2. RON COSTA - CAN STOP (LAAT Remix)

3. ROCKY VALENTE - UNDER THE RADAR

+ bonus track: DJ JOCK – OUTSPOKEN

m: Zašto baš te stvari?

MT: Prošao sam malo kroz history i moje setove u poslednja 2 – 3 mjeseca i ove stvari su bile skoro u svakom setu. Svi koji prate moj “Get Connected” radio show sigurno su ih čuli u nekoliko zadnjih epizoda u kojima su emitovani moji live setovi iz raznih država. Sve tri su stvari su spoj energije i emocije, dosta melodične, odlično su isproducirane, super rade na dance floor-u i nisu klasični šablon, tj. copy paste koji je dosta prisutan u današnjoj hiperprodukciji. Ne dešava se često da jednu stvar vrtiš po nekoliko mjeseci, tako da je i to jedan od razloga. Još uvijek me pokreću u miksu i nisu mi dosadile. Još da dodam da uopšte nije lako izdvojiti samo tri stvari u moru muzike, zato sam dodao bonus track i preskočio sam sve moje stvari, koje inače čine trećinu svakog mog seta.

m: Kako si otkrio te stvari?

MT: Sve sam ih dobio kao promo prije nego što su izašle. Imam tu sreću da sam na promo listi svih ovih labela, tako da sam u mogućnosti da ispratim i testiram svako novo izdanje. Jako puno vremena provodim slušajući novu muziku i tražeći nešto što mi se sviđa i što mogu uklopiti u set. Nastupam često i volim imati uvijek nešto novo, svježe. Sa druge strane, snimam i studijske mixeve za “ Connected”, gdje prezentujem malo drugačiji zvuk u odnosu na moje klasične peak time techno setove, tako da nove muzike nikad dosta.

m: Kako publika reagira na njih?

MT: Odlično, feedback od publike je uvijek bomba. Za mene je to veoma bitno, da ne kažem najbitnije. Publika i ja moramo imati zajedničku reakciju na muziku koju puštam ili produciram, inače to ne bi bilo to, ne bi se desila ta energija i simbioza koja se inače dešava na flooru.

Load the next article
Loading...
Loading...