Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: PEZNT

Nakon što su nedavno objavili album prvijenac “Paid In Full” i s njim oduševili publiku i kritiku, ponajbolji regionalni house projekt PEZNT podijelio je s nama koje su tri stvari neizostavan dio njihovih DJ setova

  • Mixmag Adria I Foto: Shooting like Pablo
  • 14 December 2019
My Top 3 Essentials: PEZNT

Svakako ponajbolji regionalni house projekt PEZNT nedavno je objavio album prvijenac “Paid In Full”, šaroliku groove, disco, soul i hip-hop glazbenu poslasticu umotanu u svjetsku house produkciju, koja je oduševila publiku i kritiku. Tom Pasanec aka Blacksoul te Dejan Marković aka Mark de Line zajedničku su priču započeli 2015. godine, prema ideji i inicijativi Blacksoula a ovu 2019. godinu završavaju kao 16. na godišnjoj Traxsourceovoj listi Top 100 House DJ-eva. U posljednje četiri godine stalno nastupaju u regiji i inozemstvu, uključujući i turneje po Australiji i na Baliju, a objavljeni prvijenac kruna je početne ideje o glazbenom projektu kojem je jedini cilj dobra zabava.

A kako zvuči njihov nastup, otkrili su kroz tri stvari koje su neizostavan dio PEZNT DJ seta.

1. LAURENT GARNIER & CHAMBRAY - FEELIN' GOOD (Rekids)

Kad se jedna od najvećih legendi elektroničke scene Laurent Garnier primi studija (a to nije u zadnjih nekoliko godina često), onda to bude uvijek nešto vanserijski. Ovog puta se udružuje sa Chambrayom, autorom i producentom novije generacije koji je prvo zapaženo izdanje imao za Dirtybird i izbacuje apsolutno epic stvar. Nema nastupa gdje ovo ne pustimo. Predivan groove i atmosfera uz dodataka house klavira sa prizvukom ranih 90-ih. Najčešće zatvorimo set sa “Feelin’ Good” jer stvar je upravo ‘feeling good’ i siguran sam da će do daljnjeg ovo ostati u našem setu.

2. NICE7 - DON'T TAKE YOUR LOVE FROM ME (Glasgow Underground)

Nevjerojatno je da je ovakva klupska stvar totalno ispod radara od kad je izašla u svibnju. Nama je bila ljubav na prvo slušanje. Nice7 do sada nikad nisu napravili niti jednu prosječnu stvar, sve je kvaliteta pa tako i ovaj song. Zarazni disco sample uz odličan tech house ritam i bass ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Otkad je izašla nalazi se u svim našim setovima jer jednostavno djeluje. Ako se pusti u pravom trenutku, totalno odradi tu neku svoju magiju i zato je volimo.

3. JAMES CURD & PEZNT ft NAH MAN - JAPANESE DISCO (upgrade mix) (Blacksoul Music)

Jedna od naših recentnijih produkcija koju smo napravili u suradnji sa čikaškom legendom Jamesom Curdom, članom projekta Greens Keepers. Nema niti jedan sample i jedna od dražih produkcija na kojoj smo radili. Gdje god smo je pustili napravila je apsolutni lom. Prvi put je to bilo na dočeku 2019. godine, Defected na Fuliranju, gdje nas je nakon puštanja dočekala tona poruka sa upitom što je to. Prvi put nam se dogodilo nešto ovog razmjera pa smo je ubacili u većinu naših setova te nakon godinu dana odlučili staviti i na naš “Paid In Full album”.

Load the next article
Loading...
Loading...