Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Rub A Dub

Njegove stvari u svojim setovima vrte Carl Cox, Richie Hawtin i Marco Carola a evo čije tri stvari su obavezan dio njegovog DJ seta

  • Roberta Novosel I Foto: Zlatan Cekić
  • 28 December 2019
My Top 3 Essentials: Rub A Dub

Rub A Dub svoju ljubav prema glazbi može zahvaliti Domu Mladih u Sarajevu u kojem otkriva strast prema technu i minimalu. Prije nego je postao Rub A Dub, na sceni djeluje pod imenom Uberto te objavljuje svoje prvo izdanje sa dvije stvari, “Africo” i “Flow” koje su svoje mjesto brzo pronašle u Top 100 na Beatportovoj techno ljestvici. Odlučuje se za pauzu te se 2011. godine vraća na scenu sa sadašnjim imenom, jači nego ikad. Njegove stvari vrte se u setovima poznatih DJ-eva kao što su Carl Cox, Richie Hawtin i Marco Carola. Rub A Dub ne staje nizati uspjehe svojim izdanjima pa ne čudi da potpisuje za svjetske izdavačke kuće kao što su NoExcuse, Deeperfect, Inmotion Music i Be One Records. Veliki je fan old school glazbe pa vam zato donosi house i techno melodije začinjene acidom.

A ovo su tri stvari nezaobilazne u njegovom DJ setu u posljednje vrijeme:

1. LEWSKI - BICAMERAL MIND


2. CABLETOY feat. LIPELIS - BODEN


SPACE TRAX - ATOMIC PLAYBOY (Follow The Leader Mix)

m: Zašto baš te stvari?

R: Lewski je kako ja volim reći “specijal”, ako je techno vibe u pitanju sa primjesama acida. Prvi put kad sam je čuo u studiju, na prvi takt me hipnotizirala. Cabletoy feat. Lipelis “Boden” je stvar koju obožavam pustiti tijekom dnevnog open air partyja. Prava stvar za sve ljubitelje housea u deep fazonu je Space Trax – “Atomic Playboy ( Follow The Leader Mix )”. Bez old skula nema priče haha.

m: Kako si otkrio te stvari?

R: Neke sam dobio kao promo, nešto iskopam na Deck.de ili Juno.

m: Kako publika reagira na njih?

R: Kad se stvar pusti u pravom trenutku reakcije su uvijek pozitivne, posebno ako je publika fan ovih izvođača. Samo dobar vibe i ništa površno!

Load the next article
Loading...
Loading...