Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Mystic objavio stvar “Hold Me”

To je posljednja od 12 stvari s njegovog nadolazećeg albuma “Forgotten Man” koji izlazi početkom 2020.

  • Mixmag Adria I Foto: Mystic promo
  • 6 October 2019
Mystic objavio stvar “Hold Me”

DJ i producent Dalibor Brkić poznatiji kao Mystic objavio je stvar "Hold Me”, posljednju od 12 stvari s nadolazećeg trećeg studijskog albuma “Forgotten Man” koji izlazi na njegovoj izdavačkoj etiketi Synthrec početkom 2020.

“Ovaj album je podosta drukčiji od mog prijašnjeg rada jer se radi o jednom laganom i emotivnom albumu koji je je varijacija ambijentalnog trip hopa u kombinaciji sa orkestralnim segmentima te analognim synthevima koji albumu daju drukčiji, malo organskiji prizvuk” objašnjava Mystic i dodaje kako je album i dalje karakterističan za njegovu produkciju koja je dosta emotivna i melodična od samih njegovih početaka bavljenja glazbom.

Mystic je svoje prve korake u elektronskoj glazbi počeo još 1999. godine, baveći se produkcijom a narednih godina dobiva jasnu viziju svojstvenog i prepoznatljivog stila i načina obrade digitalnog zvuka. Nakon šest godina počinje se usmjeravati prema DJ-ingu te nastupa po manjim lokalnim klubovima. Na natječaju hrvatskih producenata RetroElektro &Jacbri.com, održanom 2007. godine, osvaja prvo mjesto sa stvari “Music makes me who I am”. U narednom vremenu svoju glazbu izdaje na poznatim etiketama kao sto su Proton Particles, Outta Limits, USB DIGITAL, Deepsesions Recordings, BMR. Godine 2008. pokreće serijal partyja pod nazivom Audiology a već sljedeće godine postaje i resident DJ u riječkom klubu La Noche. Pokreće i svoj digitalni label Synthrec koji je usmjeren na izdavanje melodične tech glazbe a objavljuje i svoj prvi album “Mutations” koji dobiva odlične kritike. Nakon toga nastupa na mnogobrojnim regionalnim festivalima i klubovima kao DJ i Live PA izvođač a 2016. objavljuje i drugi album “Hexasphere” na svom labelu Synthrec. Krajem 2017. pokreće svoju drugu izdavačku etiketu Modelsynth na kojoj 2018. izdaje prvi release “Spiralinsana”.

Trenutno radi na svom 3. albumu te je ponovno pokrenuo klupske večeri pod nazivom Audiology.

“Snimanje albuma trajalo je oko godinu dana i sad je u posljednjoj fazi masteringa te pripreme za konačni release”, zaključio je Mystic.

Novi singl “Hold Me” kao i video za isti možete provjeriti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...