Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nasser Baker potpisao za Dirtybird s novim izdanjem “Tribes Of The Metronome”

Mentor mu je Dennis Ferrer a poslušajte zašto ga je pod svoje uzeo i Claude VonStroke

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 22 September 2020
Nasser Baker potpisao za Dirtybird s novim izdanjem “Tribes Of The Metronome”

Talent Nassera Bakera otvara mu sve više vrata. Zahvaljujući tom talentu, ovaj štićenik Dennisa Ferrera, uspješno stvara vlastitu nišu u svijetu housea. Potvrdio je to i ovih dana objavljivanjem izdanja “Tribes Of The Metronome”, s kojim je debitirao na Dirtybirdu.
Singl “Tribes Of The Metronome” koristi raspršeni bas i iskrivljeni vokal kako bi dao svoj pečat, održavajući konzistentan, a istodobno nabrijavajući tempo držeći razinu energije visokom od početka do kraja. Na “About You” Baker se drži čvrstog groovea, s odzvanjajućim basovima, neuobičajenim synthom i oštrim hi-hatovima te vokalom što sve čini ovu stvar malim tech house remek djelom s klasičnim štihom. Obje stvari privukle su Claudea VonStrokea, koji ga je odmah pozvao u svoje Dirtybird jato.

Osim njegovog rada s Dennisom Ferrerom, Nassera Bakera prepoznalo je i veliko uho cijele scene. Njegov EP “Say Something” na Circusu postao je trenutni hit, remiksirala su ga imena kao što su Paul Woolford i Rebūke. Naserov rad također se pojavio mnogo puta na Objektivityju, a nedavno ga je Green Velvet iskoristio za EP na Reliefu. Jasno je da je ovaj mladi producent ovdje da ostane.

Load the next article
Loading...
Loading...